Movavi Video Editor downloaden

Movavi Video Editor is een krachtig, maar makkelijk te gebruiken programma om video's te bewerken en monteren. Je kunt scenes knippen en toevoegen zonder kwaliteitsverlies en filters, effecten, muziek en aftiteling toevoegen. Je kunt die vakantiefilmpjes nu dus eindelijk echt mooi afwerken en met trots aan iedereen laten zien!

Waarom Movavi Video Editor downloaden?

Ondanks de uitgebreide functies van het programma, is Movavi heel makkelijk om mee te werken. De interface is zo ontworpen, dat alle knoppen en mogelijkheden voor zich spreken. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een snufje fantasie te mixen met een klein beetje vrije tijd. En voilá: zonder al te veel moeite heb jij een vakantievideo die zo uit Hollywood lijkt te komen!

Hoe werkt Movavi Video Editor?

We zullen in een aantal snelle stappen uitleggen hoe Movavi werkt, zodat je helemaal overtuigd bent van dit makkelijke en leuke programma!

Stap 1: Upload multimedia bestanden. Dat kunnen reeds opgenomen filmpjes en foto's op je camera zijn, maar ook materiaal dat je nog moet opnemen met je webcam.
Stap 2: Verwijder onnodige fragmenten en voeg ander materiaal toe. Niet heel dat filmpje van jullie strandwandeling aan zee is even interessant. Knip de stukken die bewogen zijn of waar ruis in zit eruit, of roteer en knip scenes bij. Heb je nog mooie foto's? Dan kun je die naadloos in jouw video verwerken.
Stap 3: Zijn sommige scenes niet van optimale kwaliteit? Dan kun je die tijdens deze stap zo bewerken dat daar niets meer van te zien is. Je kunt o.a. scherpte en kleurinstellingen veranderen.
Stap 4: Experimenteer met filters en special effects om jouw video net dat beetje extra te geven.
Stap 5: Voeg titels en aftiteling toe in de stijl of het lettertype dat jij wilt.
Stap 6: Wil je jouw video helemaal afmaken? Dan kun je je favoriete muziek of een verduidelijkende voice-over toevoegen.
Stap 7: Verbeter de audiokwaliteit.
Stap 8: Opslaan en converteren naar het door jou gewenste formaat!

Waarom Movavi Video Editor downloaden?

  • Bewerk video's via de handige tijlijn
  • Verbeter de kwaliteit van je beeldmateriaal
  • Voeg muziek toe
  • Maak gebruik van mooie fade ins en outs
  • Pas creatieve filters en effecten toe
  • Sla je werk op in alle populaire videoformats

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pinnacle Studio.