FOX Sports NL downloaden

FOX Sports staat vanaf nu voor nóg meer voetbal, meer tennis, meer sport. Zowel live, als met video’s, nieuws en statistieken. De belangrijkste functies van deze app zijn:

  • Het laatste sportnieuws
  • Mogelijkheid om je eigen homepage samen te stellen
  • Scorebord met alle belangrijke voetbalcompetities en andere sporten
  • Alerts van jouw favoriete club
  • Samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden op maandagochtend

Abonnees van Fox Sports hebben via deze app altijd en overal toegang tot alle live kanalen, wedstrijden, programma’s, samenvattingen en goals. FOX Sports (GO)-abonnees hoeveen alleen eenmalig in te loggen om hier toegang tot te krijgen.

FOX Sports NL: meer voetbal, meer tennis, meer sport

De website en apps van FOX Sports zijn compleet vernieuwd. Niet alleen qua vormgeving, ook inhoudelijk. FOX Sports staat vanaf nu voor nóg meer voetbal, meer tennis, meer sport. Er wordt niet alleen uitgebreid aandacht besteedt aan de voetbalcompetities en sporten die op de zes tv-kanalen en online service FOX Sports GO live te zien zijn, maar je krijgt ook informatie over de overige, grote voetbalcompetities en de belangrijkste (inter)nationale sporten.

Wat kun je zien?

FOX Sports houdt je 24/7 op de hoogte, mede dankzij het uitgebreide (live) scorebord. Naast het programma, uitslagen en standen van de Eredivisie, Jupiler League, Barclays Premier League, Bundesliga, KNVB beker, UEFA Europa League, FA Cup en DFB Pokal zijn er ook Spaanse, Italiaanse, Franse, Turkse, Belgische en Portugese competitie te volgen, plus een aantal andere prominente bekertoernooien en de EK-kwalificatie. En binnenkort: tennis van de ATP- en WTA-tour en diverse Amerikaanse competities.

Account

Met een (gratis) FOX Sports-account kun je jouw persoonlijke voorkeuren instellen, zodat je automatisch op de hoogte blijft van het laatste nieuws van jouw favoriete club(s) en competitie(s). Verder hebben abonnees via FOX Sports GO altijd en overal toegang tot alle live streams, samenvattingen en goals.

Wil je live, maar gratis, voetbal kijken vanaf Windows, Mac of Android, dan kun je Sopcast downloaden

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Trips.