Wondershare Safe Eraser downloaden

100% zeker weten dat alle gegevens van je oude iOS niet meer terug te halen zijn? Dan zit je goed met deze Wondershare Safe Eraser download!

Wat is Wondershare Safe Eraser?

Als je van plan bent je oude iPhone, iPod of iPad te verkopen, dan moet je al je persoonlijke gegevens wissen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze gegevens terug zijn te halen. Met deze gegevens kan identiteitsfraude worden gepleegd. Er is een manier om dit te voorkomen: met de software van Wondershare Safe Eraser.

  • Permanente verwijdering iOS gegevens
  • Gegevens niet meer terug te halen via allerlei trucs
  • Voorkom gegevens diefstal en identiteitsfraude
  • Verwijder junk bestanden en browse gegevens permanen
  • Voor iPhone, iPad en iPod touch

Gratis Safe Eraser downloaden

Wil je Safe Eraser downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina. Met deze Wondershare Safe Eraser download krijg je 15 dagen gratis toegang tot de tool en kun je zien welke gevoelige bestanden er op jouw device staan. Wil je de complete verwijder functies gebruiken? Dan is een upgrade noodzakelijk (vanaf $29,95 eenmalig). Je kunt dus zelf kiezen voor welke optie je gaat (en kunt later nog upgraden).

  1. Kies het juiste besturingssysteem.
  2. Start de Safe Eraser download via de button.
  3. Selecteer de gratis Safe Eraser download of ga voor pro.

Hoe werkt Safe Eraser van Wondershare?

Via de tool Safe Eraser kun je op een eenvoudige manier alle gegevens van iOS apparaten verwijderen. Na het downloaden van Safe Eraser kom je in het handige menu waar je zelf kunt kiezen wat je wel en niet wilt verwijderen. Doe dat met enkele klikken op de knop of selecteer specifiek wat je wilt behouden. Aan jou de keuze!

Bescherm je persoonlijke informatie

Onze apparaten bevatten bankgegevens, logins, e-mails en nog veel meer. Verwijdering haalt het pad naar de informatie weg, maar deze informatie is terug te halen met de juiste tools. Safe Eraser garandeert dat je informatie veilig is door het permanent verwijderen van gewiste bestanden, leeghalen van de browser geschiedenis, caches en bescherming van je persoonlijke informatie. Zo vallen je persoonlijke (verwijderde) data niet in de handen criminelen.

Wis data permanent

Met de selectie tool is het gemakkelijk om bestanden te verwijderen die je niet meer wilt en bestanden te behouden die je op je device wilt bewaren. Als je je telefoon verkoopt, terugstuurt naar je provider of recyclet, kun je met Safe Eraser met één klik je gegevens beveiligen. Terugzetten naar fabrieksinstellingen is niet genoeg om je gegevens te verwijderen! Gebruik daarom een professionele data vernietiger, deze zorgt ervoor dat je informatie veilig is en niet in vreemde handen belandt.

Ruimte vrijmaken op je telefoon

Safe Eraser is ook een fijne tool om ruimte vrij te maken op je telefoon als je deze nog gewoon in gebruik hebt. Door bestanden permanent te verwijderen, hou je meer vrije opslagruimte over en wordt je device een stuk sneller!

Wat verwijdert Safe Eraser nu precies?

Met de functie 'Verwijderde Data Wisser' wis je permanent bestanden als berichten, foto's, aantekeningen, etc. Met de 'Complete Telefoon Wisser' verwijder je ook apps, toetsenbord cache, Safari favorieten, systeem instellingen en nog veel meer.

Download Safe Eraser van Wondershare!

Gegevens permanent verwijderen of je telefoon sneller maken en meer ruimte geven? Aan jou de keuze met deze Safe Eraser Wondershare download. Installeer gratis en beslis daarna of je wilt upgraden naar de uitgebreide versie. En ben je benieuwd naar nog meer programma’s voor bestanden beheren, verwijderen en herstellen, check dan ook de andere Wondershare tools.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ChatGPT app.