Wondershare Safe Eraser downloaden

Als je van plan bent je oude iPhone, iPod of iPad te verkopen, dan moet je al je persoonlijke gegevens wissen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze gegevens terug zijn te halen. Met deze gegevens kan identiteitsfraude worden gepleegd. Er is een manier om dit te voorkomen: met de software van Wondershare Safe Eraser.

Bescherm je persoonlijke informatie

Onze apparaten bevatten bankgegevens, logins, e-mails en nog veel meer. Verwijdering haalt het pad naar de informatie weg, maar maar deze informatie is terug te halen met de juiste tools. SafeEraser garandeert dat je informatie veilig is door het permanent verwijderen van gewiste bestanden, leeghalen van de browser geschiedenis, caches en bescherming van je persoonlijke informatie. Zo vallen je persoonlijke (verwijderde) data niet in de handen criminelen.

Wis data permanent

Met de selectie tool is het gemakkelijk om bestanden te verwijderen die je niet meer wilt en bestanden te behouden die je op je device wilt bewaren. Als je je telefoon verkoopt, terugstuurt naar je provider of recyclet, kun je met SafeEraser met één klik je gegevens beveiligen. Terugzetten naar fabrieksinstellingen is niet genoeg om je gegevens te verwijderen! Gebruik daarom een professionele data vernietiger, deze zorgt ervoor dat je informatie veilig is en niet in vreemde handen belandt.

SafeEraser is ook een fijne tool om ruimte vrij te maken op je telefoon als je deze nog gewoon in gebruik hebt. Door bestanden permanent te verwijderen, hou je meer vrije opslagruimte over en wordt je device een stuk sneller!

Wat verwijdert SafeEraser nu precies?

Met de functie 'Verwijderde Data Wisser' wis je permanent bestanden als berichten, foto's, aantekeningen, etc. Met de 'Complete Telefoon Wisser' verwijder je ook apps, toetsenbord cache, Safari favorieten, systeem instellingen en nog veel meer.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Boot Camp.