Sopcast downloaden

Met Sopcast kun je onbezorgd en eenvoudig naar voetbalwedstrijden en andere sportuitzendingen kijken. En dat geheel gratis! 

Met Sopcast kijk je onder andere wedstrijden uit alle grote competities zoals de Eredivisie, Premier League en de Bundesliga helmaal gratis en live! Ook al heb je geen abonnement bij Fox Sport, op deze manier kun jij toch alle belangrijke wedstrijden van jou favoriete clubs en sporters bekijken. Betaal niet meer voor sport, maar stream alles live met dit handige P2P programma!

Zo gebruik je Sopcast

Nadat je Sopcast hebt geïnstalleerd en opgestart, verschijnt er een inlogscherm waarbij wordt gevraagd om een account aan te maken.Dit is echter niet persé nodig: je kunt ook kiezen voor de optie ‘login as anonymous’. Zo blijf je anoniem voor de makers van Sopcast en kunnen je gegevens dus ook niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Wij raden deze laatste optie zeker aan!

Na het inloggen, kun je meteen beginnen met streamen! Ga hiervoor naar het tabblad 'live channels', waar je een overzicht krijgt van alle kanalen die op dat moment live uitzenden. Scroll in de lijst naar beneden totdat je ‘Eredivisie’ of een andere competitie hebt gevonden die je graag wilt zien. Dubbelklik op de stream om deze te openen, wacht tot het bufferen klaar is en je kunt gratis en voor niets voetbal kijken!

Nog enkele tips om gratis voetbal te kijken met Sopcast:

Tip #1:

Het is best lastig om in de lange lijst van Sopcast kanalen precies die wedstrijd te vinden die je wilt zien. Via een snelle zoekopdracht op Google of Twitter vind je vaak de volledige juiste naam. Deze voer je gewoon in de 'adresbalk van Sopcast en het juite kanaal wordt meteen geopend. Dit gaat een stuk sneller dan eindeloos scrollen!

Tip #2:

Kijk onderstaande video met (Engelse) uitleg over het gebruik van Sopcast. Zo kun je een stuk sneller genieten van jouw favoriete voetbalwedstrijd!

Tip #3: 

Maak gebruik van een goede VPN verbinding. Het kijken via Sopcast valt namelijk onder dezelfde regels als het downloaden van films en ander auteursrechtelijk beschermd materiaal: het mag eigenlijk niet zonder toestemming. Door VPN4All te gebruiken blijven je gegevens en IP-adres in ieder geval veilig, waardoor de stream niet naar jou terug te leiden is.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Tag&Rename.