Google Home app downloaden

Wil je apparaten verbinden, zoals Chromecast, Google Wifi of Google Nest? Dan is de gratis Google Home app download een must! En die installeer je razendsnel via Downloaden.nl!

Wat is Google Home app?

Je kunt de Google Home app ook wel zien als hét overzicht van slimme apparaten in huis. Zo kun je bijvoorbeeld je Chromecast instellen om onbeperkt films en series te casten. Daarnaast kun je Google Nest koppelen en je verlichting instellen of muziek afspelen. Speakers en camera’s bedienen en noem maar op. Een onmisbare tool voor iedereen die gebruik maakt van (Google) smart apparaten.

  • Chromecast instellen voor connectie smartphone en tv
  • Google Nest en Wifi-apparaten instellen via de Home app
  • Huis in te delen in ‘ruimtes’, zodat je altijd overzicht hebt
  • Inloggen bij Google Home app met je Gmail – 100% kosteloos
  • Altijd compleet beheer van je gekoppelde smart-apparaten

Google Home app gratis downloaden

Wil je de Google Home app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Nadat je het op het gewenste besturingssysteem geïnstalleerd hebt kun je direct je Chromecast koppelen en heerlijk streamen vanaf je smart-apparaat naar je tv! Hoe werkt gratis Google Home app downloaden?

Kies Google Home app Android of Google Home app iOS en start de officiële download via de button.

Hoe werkt Google Home app installeren?

Wanneer je de Google Home applicatie opent en inlogt met je Gmail, zie je linksboven een + teken staan. Klik daarop om een apparaat in te stellen, een lid uit te nodigen of andere services te beheren. Daarna word je als vanzelf door het betreffende proces heen geloodst. Wil je een apparaat koppelen, dan zoekt je device naar de draadloze connectie en kun je de verbinding daarna snel en eenvoudig instellen.

Welke apparaten via Google Home app instellen?

Er zijn tal van apparaten die je kunt instellen via Google Home. Bijvoorbeeld Google Nest en Home-apparaten, waaronder Google Nest (Mini), Google Home Max, Nest Audio en Nest Hub (Max). Daarnaast koppel je wifi-apparaten als Google Wifi en Onhub. Ook je (Google) TV Chromecast en tv’s en speakers met ingebouwde Chromecast kun je eenvoudig verbinden. Tot slot kun je geschikte lampen, camera’s, thermostaten en televisies vanaf één plek beheren. Hiermee is de applicatie dus eigenlijk één handige afstandsbediening voor het besturen van tal van smarthome-apparaten.

Huis indelen in ruimtes

Je kunt één of meerdere huizen toevoegen en die kun je vervolgens weer onderverdelen in ruimtes. Zo kun je eenvoudig bijvoorbeeld de Chromecast of de slimme verlichting in de slaapkamer apart houden van die in de huiskamer. Je kunt daarnaast ook leden toevoegen, zodat ook familieleden de apparaten kunnen beheren.

Ga je op vakantie? Dan kun je de wifi van de accommodatie gebruiken en de Chromecast meenemen en in de tv steken. Via de Google Home app kun je de instellingen doen en dan kun je vanaf die locatie ook lekker series en films kijken, handig!

Extra services via Google Home app

Je kunt verschillende (Google-)services koppelen aan de app. Zo stel je bijvoorbeeld de gewenste muziekservices, foto- en videoproviders in. Ook kun je live tv services toevoegen. Dit zijn allemaal extra functies, want de meeste mensen zullen Google Home app in eerste instantie gebruiken voor het streamen via Chromecast en het instellen van anders smart-apparaten.

Download Chromecast app Google Home!

Voor iedereen die wil casten is den Google Home Chromecast app een onmisbare applicatie. Cast voortaan eenvoudig naar de tv en installeer gratis de Google Home app. Zo kun je eindeloos streamen. Heb jij de Google Home app nodig? Download dan nu en start!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Wondershare MobileTrans.