Wondershare MobileTrans downloaden

Informatie overbrengen van telefoon naar telefoon, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe hebt gekocht? Dan zit je goed met deze gratis Wondershare MobileTrans download!

Wat is Wondershare MobileTrans?

MobileTrans van Wondershare is een programma dat je helpt bij het overbrengen, back-uppen en herstellen van gegevens tussen telefoons. Het ondersteunt tal van bestandsformaten en werkt snel, waardoor het overzetten van data eenvoudig werkt. Daarmee kun je veel tijd en gedoe besparen.

  • Telefoonoverdracht-oplossing
  • Ondersteunt overdracht van alle soorten gegevens
  • Ideaal voor het inrichten van je nieuwe telefoon
  • Veilig: bewaart geen gegevens zonder toestemming
  • Gratis Wondershare MobileTrans download
  • Meer dan 500.000 gebruikers

Gratis Wondershare MobileTrans downloaden

Wil je Wondershare MobileTrans downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Je kiest voor de kosteloze versie of voor de volledige versie, waarbij je 7 dagen geld-terug-garantie krijgt. Hoe werkt het:

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de free MobileTrans download via de button
  3. Kies welke versie je wilt gebruiken, zoals free phone transfer of full features

Hoe werkt MobileTrans van Wondershare?

Het dashboard van MobileTrans ziet er overzichtelijk uit. Je kunt kiezen voor de optie Phone to Phone om je nieuwe telefoon in te richten. Daarbij kun je dan ook weer selecteren of je een deel wilt overzetten, of alles. De keuze is aan jou! Er zijn ook nog andere opties, zoals het importeren van bestanden van je computer naar je smartphone en andersom.

Bestanden verplaatsen naar andere telefoon

De MobileTrans – Phone Transfer wordt met name gebruikt om gegevens over te zetten van de ene telefoon op de andere telefoon. Denk aan foto’s, liedjes, berichten en video’s. Ook WhatsApp-gegevens staan met één klik op de knop op je nieuwe device middels de functie van WhatsApp-overdracht. Vink aan wat je wilt overbrengen of selecteer alles.

Back-up telefoon op computer maken

Met de MobileTrans application kun je tevens een back-up van je gegevens maken van je telefoon naar je computer. Zo gebruik je MobileTrans op Windows of Mac. En zo kun je bijvoorbeeld die filmpjes van je smartphone op je desktop zetten, en vervolgens weer een van de andere Wondershare tools gebruiken om er een DVD van te branden.

Nog meer geavanceerde functies!

Als je hetzelfde merk smartphone koopt dan kun je je gegevens ook eenvoudig overzetten met de telefoon zelf, dus waarom zou je kiezen voor MobileTrans? Ten eerste omdat deze tool ultrasnel is, waardoor het klusje zo gepiept is.

Maar er is meer. Want je kunt er ook sneller dan snel bestanden mee naar de cloud verplaatsen. Zo verplaats je oude WhatsApp-gesprekken naar Google Drive of foto’s naar iCloud. Andersom kan ook, dat je ze vanuit je computer naar je telefoon plaatst.

Compatibel met 6.000+ apparaten

MobileTrans is compatibel met meer dan 6.000 mobiele apparaten en kent geen beperkingen op apparaten, zelfs niet met de combinatie van meerdere besturingssystemen. De meeste bestandsformaten worden ook ondersteund!

Download Wondershare MobileTrans Free!

MobileTrans is erg eenvoudig in gebruik en heeft niet voor niets meer dan 500.000 gebruikers. Zet vanaf nu al je bestanden eenvoudig over van je telefoon naar een nieuw model, of sla bestanden gemakkelijk op desktop of in de cloud op. Probeer het zelf met de gratis MobileTrans download.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Guitar chords and tabs.