Weight Watchers downloaden

Weight Watchers is dé hulp voor een gezondere lifestyle. Tegenwoordig gaat Weight Watchers steeds vaker onder de afkorting WW door het leven. Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Maak dan gebruik van de gratis Weight Watchers download!

Weight Watchers download: app & desktop

WW focust erop om jou met behulp van een slim eetprogramma gemiddeld tot 1 kilo per week te laten afvallen. Dit doen ze door middel van coaching, het delen van tips en tricks en het bieden van een puntenschema voor het tellen van de voedselinname.

  • Eenvoudig voedselinname tracken
  • WWPersonalPoints tellen (eenvoudig bijhouden)
  • Toegang tot tal van gezonde recepten
  • Een persoonlijk voedingsplan dat past bij je levensstijl
  • WW community voor contact met andere members
  • Weight Watchers app download + gebruik via desktop
  • Optie tot professionele begeleiding

Weight Watchers programma gratis download

Wil je de Weight Watchers app gratis downloaden? Of WW gratis proberen via desktop? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je krijgt 14 dagen toegang tot alle slimme functies van WW Digital.

Ideaal voor als je in twee weken een paar kilo wilt verliezen, je je simpelweg bewuster wilt worden van je levensstijl, recepten wilt bekijken of als je van plan bent om WW in de toekomst te blijven gebruiken en je wilt checken of het bij je past. Hoe werkt Weight Watchers gratis downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Maak je WW account aan
  3. Start met Weight Watchers!

Note: gehoord van de Weight Watchers 1 maand gratis actie - in plaats van 14 dagen? Deze maand-actie is momenteel alleen beschikbaar als je direct een abonnement voor minimaal 7 maanden afsluit. Met de download op deze pagina van 14 dagen krijg je vrijblijvend toegang zonder dat je ergens aan vast zit! Verlengen kan overigens altijd nog.

Hoe werkt Weight Watchers Digital?

WW Digital is het basisprogramma van Weight Watchers. Hierbij start je met het vaststellen van een eetprogramma dat past bij je levensstijl. Hierbij is bijvoorbeeld sport en beweging tevens van belang. Middels wetenschappelijk onderbouwde tips leer je hoe je elke dag goed kunt eten, meer kunt bewegen én je denkwijze over eten kunt veranderen.

WWPersonalPoints bijhouden

Bij het bepalen van je eetschema krijg je geen vast dieet voorgelegd. Handig, want zo heb je speelruimte en is een dieet gemakkelijker vol te houden. Of ja, dieet, het is dus eigenlijk meer een levensstijl te noemen.

Wekelijks mag je een bepaalde hoeveelheid Weight Watchers punten ‘consumeren’. In de WW app vind je terug welke voedingsmiddelen welke WW waarde hebben. Ga je een dagje uit eten? Geen probleem, dan kun je dat een andere dag door minder punten te eten weer rechttrekken. En zo ga jij week in week uit voor een goede basis in je eetpatroon.

Toegang tot heerlijke recepten

Zelf uitvogelen wat je wilt eten is niet meer nodig met toegang tot Digital Weight Watchers. Je krijgt namelijk de beschikking over tal van recepten, waarbij dan ook weer steeds het aantal punten is aangegeven. Dat is ideaal, want zo kun je een veelzijdig recept uitkiezen dat aansluit bij jouw wensen en bij de punten die je wil consumeren.

Connect: Weight Watchers Community

Soms is het gewoon fijn om te weten dat je niet de enige bent die worstelt met zijn of haar gewicht. Samen kun je elkaar een stapje verder helpen, al is dat maar door te praten en informatie te delen over waar je tegenaan loopt betreft je eet- en leefpatroon. Daarvoor kun je terecht in de Community van Weight Watchers. Er is natuurlijk ook ruimte om je successen te delen!

Inzicht in je voortgang

Wat handig is aan WW is dat je altijd inzicht hebt in je voortgang. Zo weet je of je op de goede weg bent en of je die kilo’s al kwijtgeraakt bent. Natuurlijk kun je je programma altijd bijstellen indien gewenst.

Weight Watchers Unlimited Workshops + Digital

WW Unlimited Workshops is een uitbreiding op Digital. Kom je er zelf niet uit met afvallen? Dan is dit een goede keuze voor jou. Hierbij kom je namelijk virtueel of persoonlijk in contact met een WW Coach. Tijdens de workshops leer je in 30 minuten hoe je middels slimme strategieën je streefgewicht kunt bereiken.

Weight Watchers proberen? Met de WW download krijg je volledig toegang voor 14 dagen (vrijblijvend – zonder dat je aan een abonnement vastzit), zodat je kunt kijken of het iets voor jou is!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Flashscore app.