Weightwatchers gratis proberen? De voordelen!

Wil je snel een paar kilo kwijtraken? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. We vertellen je hoe jij gratis Weightwatchers kunt proberen! En zoals ze zelf zeggen: val 1 kilo per week af op een gezonde manier. Dit kun jij dus bereiken met een kosteloos abonnement! Lees snel verder en ontdek de voordelen van het gratis Weightwatchers proefabonnement. Je kunt daarna overigens altijd nog kiezen om te verlengen indien het je bevalt.

Weightwatchers Digital of Unlimited Workshops + Digital

Weightwatchers (WW) heeft twee verschillende soorten abonnementen, namelijk Digital en Unlimited Workshops + Digital. Deze laatste optie is iets uitgebreider en biedt extra coaching. Je kunt beide soorten WW abonnementen gratis proberen, dit maar liefst 14 dagen lang!

Voordelen Weightwatchers:

  • Tot circa 1 kilo afvallen per week
  • Toegang tot tal van recepten
  • Automatisch voedselinname tracken
  • Persoonlijk afgestemd eetplan
  • Lees ervaringen van andere WW members
  • Deel succes, ontdek inspiratie en lees tips
  • Neem optioneel deel aan workshops
  • Flexibel programma dat past bij jouw levensstijl
  • Gevarieerde recepten!

Geen honger lijden met WW gevarieerde recepten en puntensysteem

Weightwatchers vindt het belangrijk dat een dieet aansluit bij jouw levensstijl, zodat je het eigenlijk geen dieet meer kunt noemen. Zij weten als geen ander dat als je honger lijdt en beperkt bent in je eetkeuzes dat het heel wat lastiger is om vol te houden. Daarom werkt Weightwatchers op een unieke manier.

Je mag namelijk zelf de gewenste recepten uitkiezen. Hieraan zit een puntensysteem verbonden, waarbij ieder recept een bepaald aantal punten heeft. Dagelijks mag je op basis van jouw persoonlijk plan een aantal punten per dag eten. Hoe je dat inricht, dat kies je zelf!

Het puntenaantal per week is ook meteen te zien. Ga je een keertje uit eten, dan is dat geen enkel probleem. Hierbij zullen de punten wat sneller aantikken, maar dit kun je op een andere dag weer rechttrekken. Ideaal.

dieet

Een levensstijl die bij je past

Met Weightwatchers geen streng dieet, maar een levensstijl die bij je past. Ze geven veel tips over het veranderen van je mindset en stimuleren tot bewegen en gezonder eten. Dat niet alleen, want ook voldoende slaap komt aan bod. Afvallen stimuleer je door een goede balans te vinden in eten, bewegen en rust.

Weightwatchers Digital gratis proberen

De Weightwatchers app is de succesformule van het WW Digital abonnement. Hierin kun je snel en gemakkelijk recepten zoeken en de voedselinname automatisch tracken. Je hebt altijd inzicht in de voortgang. Bovendien kun je het menu afstellen op basis van wat bij jouw levensstijl en gewenste gewichtsverlies past.

Lees daarnaast interessante tips over meer bewegen, alsook wetenschappelijk onderbouwde artikelen over gezond eten en het veranderen van je eetpatroon en denkwijze. Tot slot kom je in contact met andere members. Ontdek inspiratie, deel eventueel je successen en blijf verbonden als member van de WW community.

Weightwatchers Unlimited Workshops + Digital gratis proberen

Met WW Unlimited Workshops + Digital krijg je toegang tot bovengenoemde voordelen met daarnaast nog een aantal extra’s. Zo kom je virtueel of persoonlijk in contact met andere members en krijg je een WW coach toegewezen. Hij of zij leert jou de nieuwste strategieën voor afvallen en begeleid in het proces. Je krijgt toegang tot workshops van circa 30 minuten, die via Zoom uitgezonden worden of op een van de Workshop locaties (mits heropend i.v.m. Covid-19).

Hoe werkt gratis Weightwatchers proberen?

Nadat je de aanmelding doet voor WW, gaat je 14-daagse trial van start. Ontdek de app, vul je gegevens in en start met je eigen afvalplan. Na verloop van de proefperiode wordt je abonnement automatisch verlengd. Wil je dit niet? Zeg dan vóór het einde van de proefperiode op, dan zit je nergens aan vast!

En dat is meteen het grote voordeel van deze free WW trial! Want Weightwatchers geeft aan dat je zo’n kilo per week kunt afvallen met hun programma (natuurlijk afhankelijk van hoe goed je het volgt en hoe je lichaam is). Dus als jij bijvoorbeeld enkele kilo’s kwijt wilt, omdat er een feestje op de planning staat, je een vakantie in zicht hebt of juist die vakantiekilo’s kwijt wilt, dan komt de gratis proefperiode perfect van pas.

Veel korting bij jaarabonnement Weightwatchers

Wil je Weightwatchers langer dan 2 weken proberen? Dan raden we je aan om direct voor een langer abonnement te kiezen. Hiermee kun je namelijk tot 2 maanden gratis Weightwatchers gebruiken als je gebruikmaakt van onze link. Bovendien krijg je bij een jaarabonnement op WW ook nog eens korting op de maandelijkse prijs ten opzichte van een maandelijks opzegbaar abonnement.