MacX MediaTrans downloaden

Je bent op vakantie en je schiet al je kiekjes met je iPhone. Op de iPad sla je je favoriete afbeeldingen van het web op. Via WhatApp en iMessenger krijg je foto's en filmpjes van vrienden toegestuurd. Op die manier komt je device steeds voller te staan. Met MacX MediaTrans is dat verleden tijd!

Wat is het?

Op een gegeven moment komt je iDevice vol te staan met bestanden. Dat kunnen foto's en video's zijn, maar ook muziek, PDF bestanden, documenten, etc. Je wilt dit wel graag bewaren, maar niet op de SD-kaart van je device. Eigenlijk heb je hier iTunes voor: hier kun je muziek en video's kwijt. Maar dit werkt niet altijd even lekker. MacX MediaTrans is een alternatief voor iTunes. Hiermee kun je zonder WiFi of iCloud snel je persoonlijke bestanden van of naar een iOS device verplaatsen.

Hoe werkt het?

Je selecteert simpel de bestanden die je wilt verplaatsten en drukt daarna op 'sync'. Dit is een afkorting van 'synchroniseren'. Het programma is zelfs zo ontzettend snel, dat je 100 foto's in hoge resolutie binnen 8 seconden hebt overgedragen. Nooit meer eindeloos wachten op het laden van foto's!

Kan WinX MediaTrans nog meer?

Jazeker! Als je al een bibliotheek hebt met je favoriete HD-video's, kun je MacX MediaTrans gebruiken om tot 50% ruimte te besparen. Het programma converteert namelijk je bestanden tot ze minder groot zijn. Verder kun je MacX MediaTrans ook gebruiken als mediaspeler en om playlists te creëren. En dat allemaal door middel van een simpel 'drag & drop' systeem!

Je krijgt met deze download de eerste maand gratis. Ben je tevreden? Dan kun je de betaalde versie aanschaffen. De software werkt alleen voor iDevices naar een Mac computer.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Zoover.