Kwit downloaden

Oktober is stoptober! Ben je een verstokte roker en wil je graag van je verslaving af? Dan kan een app misschien helpen. Een fijn voorbeeld hiervan is Kwit.

Statistieken

Kwit maakt er een plezierige en leuke uitdaging van om je te laten stoppen met roken. Hoe langer je bent gestopt, hoe hogere levels en rangen je kunt bereiken. Door het gebruik van de app heb je toegang tot handige en leuke statistieken. Zo kun je snel zien hoe lang je bent gestopt, hoeveel geld je hebt bespaard en hoeveel sigaretten je niet hebt gerookt. Deze statistieken zijn live te volgen.

Prestaties

Om je nog meer te motiveren zijn er 60 'prestaties' die je moet ontgrendelen. Wanneer je een prestatie hebt bereikt, ontvang je informatie over de voordelen van het stoppen en het effect op je lichaam. Zo is de nicotineverslaving al na 2 dagen over! Helaas moet je dan nog van de mentale verslaving af zien te komen.

Vooruitgang delen

Tot slot is het mogelijk om je vooruitgang te delen met je vrienden op Facebook, Twitter en via email. Heb je toch de drang om te roken? Dan heeft Kwit wat leuks bedacht: schud met je telefoon en er verschijnt een zogenaamde 'motivatiekaart'. Hierop staan tips en adviezen om die sigaret niet aan te steken. Stoppen met roken is het beste wat je voor jezelf kunt doen. Begin nu en heb meteen plezier aan!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Label Maker Pro.