Kwit downloaden

Zoek je een goede stoppen met roken app? Maak kennis met Kwit! Download gratis op Downloaden.nl en kom gemakkelijker van je verslaving af middels slimme en motiverende functies!

Wat is Kwit app?

Kwit is een app die jou helpt om te stoppen met roken. Oktober is Stoptober, maar ook in iedere andere maand van het jaar is het een goede reden om te stoppen. Roken geeft immers gezondheidsrisico’s. Dus ben je een verstokte roker en wil je graag van je verslaving af? Dan kan de Kwit app je net dat extra steuntje in de rug geven.

  • Een van de beste stoppen met roken apps
  • Meer dan 3 miljoen mensen die met behulp van Kwit gestopt zijn
  • Houd statistieken bij, zoals stoptijd en besparing
  • Motiverende prestaties ontgrendelen
  • Geeft extra informatie over gezondheidsvoordelen van stoppen
  • Motivatiekaart voor als je een sigaret wilt opsteken
  • Gratis Kwit app voor Android en iOS

Kwit gratis downloaden

Wil je de stoppen met roken Kwit app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Kies het juiste besturingssysteem en start meteen met je goede voornemen. En mocht je een keer zondigen? Kan altijd gebeuren! Gelukkig motiveert de app jou om door te gaan! Hoe werkt de gratis Kwit app downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem (Kwit iOS of Kwit Android) en start de download!

Hoe werkt Kwit app?

Je kunt Kwit ook wel zien als je persoonlijke guide om te stoppen met roken. Natuurlijk is het moeilijk om van zo’n verslavende gewoonte af te komen, maar gelukkig motiveert de app jou op diverse slimme manieren, zoals prestaties en statistieken.

Statistieken bijhouden

Kwit maakt er een plezierige en leuke uitdaging van om je te laten stoppen met roken. Hoe langer je bent gestopt, hoe hogere levels en rangen je kunt bereiken. Door het gebruik van de app heb je toegang tot handige en leuke statistieken. Zo kun je snel zien hoe lang je bent gestopt, hoeveel geld je hebt bespaard en hoeveel sigaretten je niet hebt gerookt. Deze statistieken zijn live te volgen.

Prestaties ontgrendelen

Om je nog meer te motiveren zijn er 60 'prestaties' die je moet ontgrendelen. Wanneer je een prestatie hebt bereikt, ontvang je informatie over de voordelen van het stoppen en het effect op je lichaam. Zo is de nicotineverslaving al na 2 dagen over! Helaas moet je dan nog van de mentale verslaving af zien te komen.

Vooruitgang delen

Tot slot is het mogelijk om je vooruitgang te delen met je vrienden op Facebook, Twitter en via e-mail. Heb je toch de drang om te roken? Dan heeft Kwit wat leuks bedacht: schud met je telefoon en er verschijnt een zogenaamde 'motivatiekaart'. Hierop staan tips en adviezen om die sigaret niet aan te steken. Stoppen met roken is het beste wat je voor jezelf kunt doen. Begin nu en heb meteen plezier aan!

Kwit app review

De Kwit stoppen met roken app wordt super positief beoordeeld door gebruikers. De app krijgt een 4,5 uit 5 sterren en gebruikers geven aan dat de prestaties en statistieken flink motiveren om stappen te zetten. Momenteel zijn er al meer dan 3,1 miljoen gebruikers die de Kwit app hebben gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken. Daar werd door Kwit gebruikers in 2021 in totaal zelfs ruim 400 miljoen euro aan sigaretten mee bespaard. Ook jij kunt flink wat geld besparen en je gezondheid meer aandacht geven door te stoppen. Probeer het nu!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple iCloud.