Readly downloaden

Onbeperkt online tijdschriften lezen? Dan kun je hier gratis Readly voor Mac, Windows, iOS en Android downloaden!

Readly voor Windows, Mac, Android en iOS

Ben je gek op het lezen van tijdschriften? Dan is het downloaden van Readly een goede keuze voor je. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 5.000 tijdschriften, die je onbeperkt door kunt snuffelen.

  • Onbeperkt nationale en internationale magazines lezen
  • Handige zoekfunctie / interface
  • 5 personen toevoegen aan één account
  • Offline lezen – downloadbare inhoud
  • Voor alle apparaten: browser + Readly app

magazines op een stapel

Readly gratis downloaden

Wil je Readly downloaden, gratis en voor niets, en voortaan al je favoriete magazines binnen handbereik hebben? Dat kan hier op Downloaden.nl. We hebben een download klaarstaan waarmee je maar liefst twee maanden gratis toegang krijgt tot alle functies van Readly. Hoe werkt gratis Readly downloaden?

  1. Start de Readly download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Readly voor Android, iOS, Windows of Mac
  3. Maak een account aan en start met gratis en onbeperkt lezen

Na de gratis Readly proefperiode van 2 maanden kies je zelf of je het abonnement verlengt. De maandelijkse kosten na afloop van de trial zijn €9,99 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt Readly?

Bij Readly krijg je toegang tot toptitels in verschillende categorieën, van lifestyle, mode en natuur tot reizen, tech en andere vakbladen. Blader onbeperkt in tijdschriften als de Quest, Vogue, National Geographic, Esquire, Quote en vele anderen. We vertellen je meer over het gebruik en de voordelen van Readly.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie

De interface van Readly is erg gemakkelijk ingericht. Je zoekt eenvoudig in het aanbod, bijvoorbeeld op de titel van het blad of op categorie. Zo kun je ook magazines ontdekken die je nog niet kende. Je favorieten sla je op, zodat je ze altijd snel terug kunt vinden. Tijdens het lezen kun je bladwijzers plaatsen, bijvoorbeeld om later verder te lezen, precies daar waar je gebleven was.

5 verschillende gebruikers en apparaten

Met één Readly account krijg je toegang op maar liefst vijf apparaten. Je kiest hierbij zelf of je alles voor jezelf houdt, of dat je je account deelt met anderen. In totaal kun je namelijk ook vijf verschillende profielen aanmaken. Iedere gebruiker kan op hetzelfde moment een ander tijdschrift lezen.

Tijdschriften downloaden

Readly is beschikbaar in de browser en via de Readly app. Wil je lezen op plaatsen waar je geen (veilig) internet hebt? Dan kun je je favoriete titels ook al vooraf downloaden. Dit is vaak al binnen 30 seconden gedaan. Zo heb je de gedownloade tijdschriften altijd beschikbaar op een apparaat naar keuze.

Onbeperkt puzzelen

Een toffe toevoeging aan Readly is dat je ook puzzelmagazines kunt downloaden, bijvoorbeeld Denksport. De puzzels kun je vervolgens via de Readly app invullen. Door op het betreffende deel van de puzzel te klikken, opent automatisch je toetsenbord.

Start met lezen via Readly!

Enthousiast over Readly? Download dan nu je gratis proefperiode en start direct met het lezen van al je favoriete tijdschriften. Wie weet ontdek je ook wel tijdschriften waar je nog niet eerder van gehoord had. We wensen je veel leesplezier toe!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Eneco App.