Adobe Acrobat DC downloaden

Gratis Adobe Acrobat voor Android, Windows, iOS en Mac downloaden? Dat kan op Downloaden.nl!

Adobe Acrobat DC voor Mac, Windows, iOS en Android

Ben je regelmatig met PDF-documenten aan het werk? Adobe Acrobat DC (Document Cloud) is hét programma om al je PDF-taken mee te voltooien. Naast het bekijken, bewerken en afdrukken van je PDF’s, biedt deze Cloud-service je ook opties voor het verzenden, elektronisch ondertekenen en volgen van documenten. Het is een professionele uitbreiding op Acrobat Reader. De functies samengevat:

 • PDF’s maken, bewerken en afdrukken
 • PDF’s converteren naar ander bestand
 • Webpagina’s, JPG, Microsoft Office-documenten omzetten naar PDF
 • Meerdere bestanden samenvoegen tot PDF
 • PDF ondertekenen en delen
 • En nog veel meer!

Acrobat DC downloaden gratis

Wil je Acrobat DC van Adobe downloaden? Dan is Downloaden.nl the place to be. Rond gemakkelijk je download af en geniet van alle gemakken van dit uitgebreide programma voor al je PDF-taken. Hoe werkt gratis Acrobat DC downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Acrobat DC voor MacOS, Acrobat DC voor Windows, Acrobat DC voor iOS of Acrobat DC voor Android.
 3. Open Adobe Acrobat DC en start.

Hoe werkt Acrobat DC?

Adobe Acrobat Document Cloud is een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig met PDF’s werkt. Je kunt er alles mee wat je maar wenst op het gebied van dit type document. Hieronder gaan we dieper in op de functies van dit professionele Adobe programma.

Bestanden converteren en bewerken

Wil je een afbeelding, Word-, Excel- of PowerPoint document omzetten naar PDF? Dat is geen probleem met Adobe Acrobat DC. Je kunt zelfs webpagina’s converteren. En het werkt ook andersom! Bestaande PDF’s kun je dus converteren naar afbeeldingen, documenten en tabellen.

Het is tevens mogelijk om een PDF in meerdere documenten te splitsen, of meerdere documenten samen te voegen tot één PDF. Je bewerkt de PDF zoals jij dat wilt.

Formulieren invullen

Vind jij het ook altijd zo'n gedoe om formulieren in te vullen? Online, digitaal of zelfs op papier? Stop daar dan gewoon mee, want via Adobe Acrobat DC vul je ze heel gemakkelijk in!

Gebruik het gereedschap 'invullen en ondertekenen' of de app Invullen en Ondertekenen voor iOS en Android om papieren of digitale formulieren in te vullen. Een papieren toestemmingsbewijs, een digitaal gezondheidsdocument en zelfs een foto van een formulier die je hebt genomen met je tablet.

Vul velden sneller in

Typ niet alles elke keer opnieuw over. Met 'invullen en ondertekenen' kun je gegevens veilig opslaan in een persoonlijke verzameling voor automatisch invullen. Voltooi formulieren de volgende keer sneller met slepen en neerzetten.

Ondertekenen

Op je werk, thuis of onderweg: je kunt overal je handtekening toevoegen aan ieder document. Gebruik je vinger om de handtekening te tekenen. Gebruik een toetsenbord om de handtekening te typen. Documenten afdrukken hoeft niet meer.

Online versturen en opslaan

Met een paar muisklikken verstuur je je voltooide formulier naar anderen. En je ingevulde formulieren sla je veilig op in de Adobe Document Cloud, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

Je kunt als volgt een PDF-formulier invullen, ondertekenen en versturen:

 1. Open een PDF-bestand met Acrobat Reader of converteer een ander document naar PDF.
 2. Klik op het gereedschap 'invullen en ondertekenen' in het rechterdeelvenster.
 3. Selecteer het gereedschap voor het invoegen van tekst en typ vervolgens op je formulier.
 4. Klik op 'ondertekenen' in de werkbalk boven aan de pagina.
 5. Teken of typ je handtekening, of gebruik een afbeelding, kies 'toepassen'.
 6. Klik op 'versturen' om je formulier te versturen. Als de ontvanger het heeft geopend, ontvang je een bericht.

Adobe Acrobat DC installeren

Is Acrobat Document Cloud een goed programma voor jou? Installeer dan nu de free trial van zeven dagen. Ben je enthousiast en wil je het vaker gebruiken? Dan kun je na de trial het programma aanschaffen voor een vast bedrag per maand. Mocht je het na een bepaalde periode niet meer nodig hebben dan zeg je gemakkelijk je abonnement op.

Hieronder nog een kort filmpje over de voordelen van Adobe Acrobat DC.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Input - The cloud console.