NU.nl app downloaden

NU.nl is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste nieuwsverstrekkers in Nederland. Download nu gratis de beste en meest gebruikte nieuwsapp van Nederland!

Altijd op de hoogte met NU.nl nieuws

NU.nl houdt je op de hoogte van alles wat je moet en wilt weten. Alles rondom de Tweede Kamerverkiezingen tot de start van het nieuwe seizoen van de Formule 1 met Max Verstappen tot de Coronacijfers van vandaag... Je volgt het laatste nieuws en kijkt de beste nieuwsvideo’s via de NU.nl app voor Android en iOS!

  • Het laatste nieuws en de laatste nieuwsvideo’s
  • Live op de hoogte met liveblogs en livestreams
  • Favoriete nieuwsonderwerpen volgen
  • Tips naar de redactie sturen of fouten melden
  • Sportnieuws, scorebord en live de UEFA Champions League van NUsport
  • Widgets: het weer, tv-gids, scorebord, verkeersinformatie en beursinformatie

NU.nl app downloaden gratis

Je kunt de NU.nl app gratis downloaden en hebt geen abonnement nodig, dit in tegenstelling tot sommige andere nieuwsapps. Ideaal! Vanaf nu heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik. Hoe werkt gratis NU.nl app downloaden voor iOS en Android?

Kies het juiste besturingssysteem en start de NU.nl app download.

Website en app van NU.nl

Op je laptop of computer bezoek je NU.nl waarschijnlijk gewoon via je browser. Maar op je smartphone of tablet is de app een echte uitkomst. Met een klik op het icoontje heb je meteen al het nieuws van de wereld, in binnen- en buitenland binnen handbereik.

Geen zin of tijd om een nieuwsberichtje te lezen? NU.nl verzamelt en maakt de beste nieuwsvideo's speciaal voor jou. Je krijgt ook aanbevelingen op basis van waar je interesses liggen. Dat maakt de NU app snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Naast nieuws ook extra features

Naast tal van nieuwsberichten, liveblogs, livestreams en podcasts, heeft de app van NU.nl je nog veel meer te bieden. Wil je bijvoorbeeld weten wat er vanavond op tv is? Check de tv-gids. Monitor de scores van je favoriete sportwedstrijden die op het moment gespeeld worden.

Blijf op de hoogte van actuele verkeersinformatie en NS-updates of controleer de laatste beurskoersen. Daarnaast kun je ook het lokale weerberichten bekijken. Weet je meteen of je een plu mee moet nemen als je de deur uitgaat.

Reacties onder nieuwsberichten plaatsen

Benieuwd wat anderen van bepaald nieuws vinden? Lees dan zeker de reacties onder de nieuwsberichten. NU.nl heeft veel bezoekers, dus je kunt erop rekenen dat er genoeg interactie op de website plaatsvindt. Uiteraard kun je zelf ook meepraten. Laat gerust je reactie achter onder nieuwsberichten. Blijf uiteraard wel respectvol.

NU: Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

De slogan van NU.nl doet de naam eer aan, want het laatste nieuws is razendsnel te vinden op deze nieuwssite. In de applicatie zie je dan ook welk nieuws net binnen is, tot op de minuut nauwkeurig.

Ontvang altijd de laatste updates en zet eventueel via het plusje in de app notificaties aan, om geen enkel nieuwtje meer te missen over bepaalde onderwerpen via de door jou gekozen tags. Download NU.nl app en blijf altijd op de hoogte van ontwikkelingen in binnenland en buitenland!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FileZilla.