Bux Zero downloaden

Zoek je een manier om je geld te beleggen, kleinschalig of grootschalig, en zonder commissie? Dan is BUX Zero (BUX 0) het ideale platform voor jou! Eenvoudig in gebruik. Download BUX Zero en ontvang een gratis aandeel!

Wat is BUX Zero voor smartphone?

BUX Zero is een neobroker, wat wil zeggen dat ze 100% digitaal werken en gedreven worden door sterke technologieën. Het voordeel voor jou als gebruiker is dat je 24/7 toegang hebt tot het handelen in aandelen, dit via je smartphone (momenteel niet voor desktop). BUX Zero is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen wegens de gemakkelijke instap. Zo kun je al aan de slag met beleggen vanaf €1!

 • Commissievrij beleggen met BUX Zero Orders
 • Beleggen in grote en kleine bedrijven
 • Zelf bedrijven kiezen of ETF kopen tegen lage kosten
 • Optioneel limietorders instellen (in- en verkoop min. & max. prijs)
 • Regelmatig dividend ontvangen
 • Gratis toegang tot kenniscentrum en community van BUX Zero
 • BUX Zero voor Windows, Mac, Android en iOS
 • 24/7 toegang via BUX Zero app
 • Beveiligde account (encryptie) + onder toezicht van AFM
 • Hoofdkantoor in Amsterdam
 • EERSTE AANDEEL GRATIS!

BUX Zero gratis downloaden

Starten met BUX Zero en gratis BUX Zero downloaden? Je maakt een gratis BUX Zero account aan! Daarna kun je direct aan de slag vanaf €1. Hoe werkt BUX Zero downloaden, gratis & inclusief eerste aandeel?

 1. Start de BUX Zero download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Bux 0 iOS of Bux 0 Android
 3. Verifieer je account, ontvang een gratis aandeel en start met beleggen vanaf €1!

Hoe werkt BUX Zero?

Na het aanmaken van een BUX Zero account kun je direct aan de slag. Snuffel rond op het platform en koop aandelen in het bedrijf dat je wil. Uiteraard zie je altijd de huidige prijs, alsook een grafiek van het verloop van de aandelenwaarde. Of je de juiste keuze maakt dat weet je natuurlijk nooit 100% zeker, het is immers een belegging.

Commissievrij beleggen met BUX Zero

Gelukkig kun je al vanaf €1 met BUX Zero meedoen, dus hierdoor wordt het platform voor iedereen toegankelijk. Bovendien kun je dankzij de Zero Order commissievrij beleggen (geldt voor alle Europese aandelen en ETF’s). Wil je vooraf een maximum prijs aangeven waarvoor je het aandeel wilt kopen + een minimum prijs waarvoor je het aandeel wilt verkopen? Op deze zogenoemde Limietorders zit €1 commissie.

Ontdek financiële markten

Via BUX Zero beleggen opent een nieuwe wereld voor je. Ga de beurs op en kies uit tal van grote en kleine bedrijven waarin jij het vertrouwen hebt. Momenteel is BUX (naast BUX Zero ook BUX Crypto en BUX X) verkrijgbaar in 10 Europese landen. Hun hoofdkantoor zit overigens in Nederland, Amsterdam. Met BUX Zero neem je barrières weg. Behoor jij tot de nieuwste generatie beleggers?

Spreiden of op één paard wedden?

Wellicht heb je zo veel vertrouwen in één bedrijf dat je daarin wilt investeren. Die keuze is uiteraard aan jou. Vaak wordt echter aangeraden om het beleggers portfolio te spreiden. Je kunt ook een ETF kopen (exchange traded fund). Dat is een voorgeselecteerd mandje met aandelen van soms wel honderd verschillende bedrijven, dit aan een extra scherpe prijs. Zo kun je op een laagdrempelige manier je portfolio diversifiëren.

Kenniscentrum BUX Zero

Heb je interesse in beleggen en heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? Of weet je er al het een en ander van, maar zou je er graag meer kennis over hebben? Benieuwd naar tips en tricks? Dan kun je terecht in het kenniscentrum van BUX Zero. Van gouden belegger tips tot informatie over groeiaandelen en een overzicht van de meest verhandelde aandelen op BUX Zero, je vindt het er allemaal. Je kunt ook met andere gebruikers overleggen in de BUX Zero Community. Na het aanmaken van een BUX Zero account houdt niets je nog tegen om zelf aan de slag te gaan!

Is BUX Zero veilig?

BUX Zero is veilig in gebruik. Je account is goed beveiligd en je geld wordt veilig bewaard bij ABN AMRO Clearing Bank. Ze worden gereguleerd door en staan onder toezicht van de AFM en onder de voorwaarden van DGS ben je tot €100.000 beschermd.

Start met BUX Zero vanaf €1 + Gratis BUX Zero aandeel!

Ready to make profit? Start nu eenvoudig met BUX Zero! Na de BUX Zero download maak je gratis je account aan en ontvang je een gratis aandeel (zolang actie loopt). We raden je aan om nooit méér geld te investeren dan dat je kunt missen, maar gelukkig bepaal je dat bedrag helemaal zelf, want dat beleggen kan bij BUX Zero al vanaf €1! Is weer eens wat anders dan een avondje Netflix of terras, toch?! Leuk om te proberen, er serieus mee aan de slag te gaan en misschien wel heel rijk te worden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Linux Mint.