Vattenfall App downloaden

Ben jij klant van Vattenfall? Dan is de gratis Vattenfall app (voorheen Nuon app) een essentieel hulpmiddel wanneer je meer grip wilt krijgen op je energieverbruik. Met deze app, die eenvoudig in gebruik is, krijg je op een handige manier grip op je energierekening. Download de Vattenfall app gratis via Downloaden.nl.

Wat is de Vattenfall app?

Vattenfall ontwikkelde een eigen app om haar klanten meer inzicht te bieden in hun energieverbruik en zo meer grip te krijgen op hun energiekosten. Met de Vattenfall app kun je onder andere je energieconsumptie monitoren en analyseren, gewoon vanaf je smartphone of tablet. De Vattenfall app biedt daarnaast nog veel meer functies die je helpen om energie te besparen en/of duurzamer te leven.

Hoe Vattenfall app downloaden?

De Vattenfall app downloaden en direct meer inzicht in je energieverbruik via je smartphone of tablet? Volg dan de volgende stappen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Selecteer je besturingssysteem: Vattenfall app voor iOS of Vattenfall app voor Android.
  3. Start de download en volg de stappen.

Let op: de Vattenfall App heet in de app stores nu “Vattenfall Energie”.

Realtime inzicht in energieverbruik

Dankzij de Vattenfall app is het als klant van Vattenfall mogelijk om realtime je gas en elektriciteitsverbruik te monitoren. Dankzij handige grafieken krijg je inzicht in je verbruikspatronen. Zo zie je precies wanneer je veel energie verbruikt en dus mogelijk kan besparen. Bovendien kun je eenvoudig je kosten vergelijken met eerdere maanden of jaren.

Heb je zonnepanelen? Dat kun je ook tot en met een dag geleden zien hoeveel stroom je zonnepanelen hebben opgewekt en hoeveel je dus hebt terugverdiend per uur, dag, week, maand of jaar.

Tips voor duurzamer leven

Als voorstander van duurzaam leven biedt de Vattenfall App inzicht in de impact van je energieverbruik op het milieu. Via CO2-uitstootrapportages en milieu-impactanalyses leer je je ecologische voetafdruk te begrijpen en word je aangemoedigd om duurzame keuzes te maken. Daarnaast geeft de app informatie over Vattenfall’s eigen duurzaamheidsinitiatieven en hoe je als klant van Vattenfall bij kunt dragen aan een groenere toekomst.

Zo krijg je van de app een berichtje wanneer je plots meer hebt verbruikt dan normaal. Je bent hier dan niet alleen van op de hoogte, maar de app geeft je ook concrete tips om dit in de toekomst te voorkomen.

Vattenfall facturen beheren

Via de Vattenfall app kun je eenvoudig je energierekeningen bekijken via je smartphone of tablet. Je kunt hier alle details van de factuur bekijken, maar ook bijvoorbeeld je termijnbedrag aanpassen en geautomatiseerde betalingen instellen.

Vattenfall klantenservice

Via de Vattenfall app sta je direct in contact met de klantenservice van Vattenfall. Je krijgt hier snel antwoorden op eventuele vragen of problemen met betrekking tot je energieverbruik of facturen.

Gratis app van Vattenfall downloaden

Wil je als bewuste consument graag kosten besparen op je energierekeningen of ben je juist een echte voorvechter van duurzamer leven? De Vattenfall app staat als klant van Vattenfall voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van je energiedoelen. Download de app vandaag nog eenvoudig en gratis via Downloaden.nl en ontdek hoe eenvoudig en effectief energiebeheer in huis kan zijn!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Linux Mint.