CarenZorgt downloaden

Wil je inzage in je zorggegevens en deze voortaan volledig beheren? Dan is de CarenZorgt download perfect voor jou!

Wat is CarenZorgt?

CarenZorgt, ook Caren Zorgt of alleen Caren genoemd, is een digitale gezondheidsomgeving waarmee je inzage in en controle krijgt over je eigen gezondheid of die van verwanten. Daarnaast helpt deze service je met het plannen van taken rondom je eigen zorgsituatie en kun je hiermee de juiste informatie met de juiste personen of organisaties delen.

  • Inzage in je zorggegevens
  • Controle over je eigen zorg
  • Informatie delen met verwanten
  • Het zorgbeheer doen voor familie
  • Zorg eenvoudig afstemmen met zorgprofessionals
  • Circa 9.000 aangesloten zorgaanbieders
  • Bijna 500.000 actieve gebruikers

CarenZorgt gratis downloaden

Gezondheid is een belangrijk aspect in het leven en daar kan CarenZorgt je bij ondersteunen. Je kunt je eigen zorgnetwerk aanmaken en iedereen toevoegen die je maar wilt. Wil je gratis CarenZorgt downloaden? Goed nieuws, een Caren-account zijn 100% kosteloos. Hoe werkt CarenZorgt downloaden, gratis en voor niets?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Caren download via de button.

CarenZorgt app en desktop

Veel gebruikers willen de CarenZorgt app downloaden. Er is echter nog geen Caren app beschikbaar, maar dat betekent niet dat je het niet via je smartphone kunt raadplegen. De app van CarenZorgt.nl kun je via de browser gebruiken. Dat doe je door via de mobiele browser in te loggen en vervolgens een koppeling te maken op je smartphone of tablet. Zo heb je middels één klik altijd toegang tot alle informatie.

Hoe werkt CarenZorgt?

Geef of krijg je zorg? Dan is de CarenZorgt applicatie een goede keuze. Hiermee kun je afspraken maken en taken verdelen, elkaar op de hoogte houden en contact leggen met zorgorganisaties. Dit is gratis en werkt eenvoudig en razendsnel, zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Nadat je een account aan hebt gemaakt met je e-mailadres en wachtwoord kom je op je eigen zorgpagina, waar je alle betrokken kunt uitnodigen voor deelname. Deze zorgpagina richt zich op één hulpbehoevende. Je kunt via deze pagina informatie delen, afspraken maken en berichten sturen. Zie het als een soort interactief memobord met daarnaast een agenda.

Koppelen met zorgaanbieders

Momenteel zijn er circa 9.000 zorgaanbieders aangesloten bij CarenZorgt. Zo kun je de Caren zorgpagina koppelen aan de nodige aanbieders. Het voordeel? Je kunt te allen tijde het zorgdossier inzien en bekijken wanneer hulp langskomt. Of je leest rapportages van de verpleging en wisselt berichten uit met je zorgverlener. Zo houd je korte lijnen, waardoor het zorgproces soepeler verloopt.

CarenZorgt app Android en iOS

Je kunt de CarenZorgt app op iPhone en Android-toestellen gebruiken door zoals hierboven benoemd simpelweg in te loggen via je browser en daarvan een snelkoppeling te maken. Daarnaast is het ook via desktop beschikbaar.

Via welk apparaat je ook inlogt, je kunt altijd eenvoudig een account aanmaken en inloggen voor een duidelijk overzicht van alle lopende zorg en gemaakte afspraken. Het voordeel van inloggen via je smartphone is dat je ook altijd onderweg toegang hebt tot alle informatie.

Ideaal voor mantelzorgers en professionele zorgverleners

Er zijn tal van mensen die baat hebben bij Caren Zorgt. Zo zie je bijvoorbeeld dat veel mantelzorgers er gebruik van maken, zodat ze altijd tot in de puntjes op de hoogte blijven van alle zorg die aan hun geliefde verleend wordt. Familieleden kunnen op deze manier eenvoudig taken afstemmen en vanuit een andere plek zien hoe de zorg is verlopen. (Wijk)verpleegkundigen kunnen het tevens inzetten om op een duidelijke manier met families te communiceren. Met CarenZorgt bereiken jullie samen een hoger zorgniveau.

Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en samenwerking

Caren is gemaakt door Nedap Healthcare, een onderneming die gespecialiseerd is in software voor zorgorganisaties. Zij willen graag de wereld een klein beetje beter maken middels slimme, gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen, waarbij je meer zelf kunt regelen. En dat zie je dan ook terug in de functionele Caren applicatie.

Gegevens worden overigens alleen opgeslagen op Nederlandse servers (in hun eigen beheer). Ook is de verbinding van de server naar je computer beveiligd en worden gegevens nooit gedeeld tenzij met toestemming. Heb je vragen? Dan kun je terecht bij de CarenZorgt helpdesk. Spreken de functies van CarenZorgt je aan? Probeer het zelf en ervaar het gemak!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Microsoft Office 365.