WeTransfer downloaden

WeTransfer is dé app als je grote bestanden moet versturen. Heb je een vette film op je telefoon staan die een vriend echt moet zien? Een fotoalbum vol vakantiefoto's dat je aan je moeder wilt showen? Een zwaar document dat naar een zakenrelatie moet worden gestuurd? WeTransfer helpt je! Op Downloaden.nl vind je een gratis WeTransfer download!

Wat is WeTransfer precies?

De app van WeTransfer Free is gebaseerd op hun webdienst: je gaat naar de app (of website), voert het e-mailadres van de ontvanger en de afzender in, uploadt een zwaar bestand en drukt op verzenden.

Op die manier overbelast je je persoonlijke of zakelijke internetverbinding niet. Daarnaast kun je bij e-mailclients maar een bepaald aantal MB's toevoegen als bijlage. WeTransfer stelt je echter in staat om bestanden tot 2 GB te verzenden!

Kenmerken WeTransfer app

 • Transfer foto's en video's uit je galerij
 • Ook eenvoudig grote documenten versturen
 • Pauzeer en hervat transfer
 • Stijlvolle lay-out
 • Tot 2 GB gratis!
 • E-mailadressen opslaan in adresboek
 • Inspirerende achtergronden terwijl je wacht
 • Optioneel uitbreiden tot 200 GB

WeTransfer gratis downloaden

Wil je WeTransfer downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed hier op Downloaden.nl. Het is beschikbaar voor desktop, maar je kunt ook de WeTransfer app voor Android en iOS downloaden. Zo start je direct met het versturen van grote bestanden. Hoe werkt gratis WeTransfer downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem:
  WeTransfer Mac, WeTransfer Windows of de app WeTransfer iOS, WeTransfer Android.
 3. Nu kun je het e-mailadres van de ontvanger invoeren, grote bestanden bijvoegen en versturen!

Hoe werkt WeTransfer?

WeTransfer is erop gericht om zo simpel mogelijk te werken. Na het openen van WeTransfer voer je het e-mailadres van je contactpersoon in, je eigen e-mailadres (voor de bevestiging), het onderwerp van het bericht en eventueel een begeleidende tekst.

Daarnaast upload je een of meerdere bestanden tot 2 GB, gratis. Het werkt dus eigenlijk net als een gewone e-mail versturen, maar dan kun je hier grote bestanden moeiteloos in kwijt. Zo simpel kan het zijn!

WeTransfer Pro voor bedrijven

Je kunt tevens WeTransfer Pro downloaden, de (betaalde) versie specifiek voor bedrijven. Hiermee kun je een eigen uploadpagina creëren met je eigen logo, die je ook met klanten kunt delen. Zo kunnen zij grote bestanden naar jou sturen, die dan direct bij jou in de juiste mailbox belanden. Tevens kun je er zelf bestanden mee versturen.

Het grote voordeel aan WeTransfer Pro is dat je tot 200 GB per keer kunt verzenden. Tevens zit er 1 TB storage per teamlid inbegrepen en kun je transfers met een wachtwoord beschermen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Notepad++.