Facebook App downloaden

Wil je Facebook op je smartphone gebruiken? Dan zit je hier goed voor de officiële Facebook app download, binnen enkele seconden geïnstalleerd!

App voor Facebook gebruiken

Je gebruikt het dagelijks en het is niet meer weg te denken uit jouw leven: Facebook. Via dit social media kanaal laat je je vrienden weten dat je het leuk hebt op vakantie, ontvang je felicitaties op je verjaardag, kun je laten weten waar je bent en nog veel meer!

  • Zie wat je vrienden doen
  • Deel updates, foto's en video's
  • Houd verjaardagen bij en feliciteer
  • Ontdek wat vrienden leuk vinden
  • Chat 24/7 via Facebook met je contacten
  • Facebook games en Facebook dating

Gratis Facebook download!

Wil je de Facebook app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kies het juiste besturingssysteem en ga direct aan de slag. Je kunt inloggen met je bestaande account of een nieuwe Facebook account aanmaken. Hoe werkt gratis Facebook downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Facebook app download via de button.

Open Facebook app!

De meesten van ons gebruiken Facebook tegenwoordig niet meer via een browser, maar via de app op je smartphone of tablet. Staat die er niet standaard op bij jou? Of moet je de app opnieuw downloaden? Dan kan dit via ons! Het is zelfs mogelijk om de app voor je pc te downloaden, zodat je direct Facebook opstart.

Hoe Facebook vrienden toevoegen?

Zoek naar die oude schoolvrienden, je buren of misschien wel die leuke celeb die je wilt volgen. Je kunt vrienden toevoegen en hun profiel bekijken als ze jou ook toevoegen. Sommige profielen zijn bovendien openbaar. Dit kun je zelf instellen. Zo bepaal je zelf wie welke informatie en foto’s op Facebook ziet.

Zelf updates op Facebook plaatsen?

De een gebruikt Facebook om lekker rond te snuffelen tussen updates, foto’s en video’s van anderen. Je gebruikt het zelfs om het nieuws te checken. De ander wil zelf ook graag van alles en nog wat delen. Een bruiloft of nieuwe woning? Foto’s van je kleintje? Video’s van dat gave event? Jij bepaalt, je kunt zelfs live gaan op Facebook!

Facebook Video downloader, hoe werkt dat?

Wil je via Facebook video downloaden? Veel mensen zijn benieuwd hoe ze dat aan moeten pakken. Belangrijk om te weten is dat dat niet zomaar kan, daar heb je een externe tool voor nodig. Gaat het je specifiek om het snel kunnen opzoeken van de Facebook video download, zodat je het bijvoorbeeld nogmaals bekijkt of aan anderen laat zien? Dan kun je de Facebook video wel opslaan! Of met een druk op de knop delen met al je vrienden.

Wat is Facebook Dating app?

Binnen de download van Facebook app op deze pagina, vind je na het inloggen ook de optie tot Facebook Dating. Wil je dus Facebook Dating installeren? Klik dan op de Facebook download voor Android of iOS. Het is vergelijkbaar met Tinder, maar dan met uitgebreidere zoekopties, zo blijkt uit Facebook Dating reviews. Wij hebben zelfs al van een aantal van onze vrienden vernomen dat er dates uit zijn voortgekomen!

Hoe maak ik gebruik van Facebook gaming download?

Ook hiervoor gebruik je simpelweg de download Facebook app via deze pagina. Je kunt vervolgens inloggen en doorklikken naar games. Je hoeft dus geen speciale Facebook gaming account aan te maken. Wil je anoniem blijven, dan kun je een spelersnaam en avatar aanmaken. Nu alleen nog je favoriete game uitkiezen.

Hoe gebruik ik de Facebook chat?

Graag lekker kletsen met bekenden? Facebook is een geweldige manier om weer in contact te komen met oude bekenden. Typ hun naam in, voeg toe en plaats een persoonlijk bericht. En daarna kun je onbeperkt urenlang bijkletsen! Of nieuwe liefde laten opbloeien. Via de Facebook app download op deze pagina krijg je via de applicatie (rechtsboven) toegang tot Facebook chatting. Je kunt daarnaast ook Facebook Messenger downloaden. Dit is ideaal voor de veelvuldige gebruikers die een aparte app willen voor chatten.

Kan ik Facebook verwijderen?

Ja hoor, als je het uiteindelijk niet meer wilt gebruiken dan kun je het simpel verwijderen. Hierbij kies je tussen het deleten van de app, waardoor je account nog wel beschikbaar blijft, of het volledig verwijderen van je Facebook profiel. Heb je geen behoefte meer aan Facebook? Wie weet wil je overstappen op een andere leuke sociale media app, zoals Instagram of BeReal. Deze apps focussen zich voornamelijk op beelden (foto’s).

Facebook downloader? Ga aan de slag!

Met onze Facebook downloader zet je de app van deze populaire sociale media binnen enkele seconden op je smartphone of tablet. Naast Android en iOS kun je ook Facebook downloaden voor Windows en MacOS. Download Facebook nu en ontdek zelf alle super leuke functies van deze populaire social media app. Het is nooit te laat om ermee te beginnen, en je account aanmaken is razendsnel gebeurd. Veel plezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AndyRoid.