Google Translate downloaden

Ben je op zoek naar een gratis Google Translate download? Are you looking for a free Google Translate download? Suchen sie nach einem kostenlosen Google Translate download? Op Downloaden.nl ben je aan het juiste adres!

Waarom Google Translate app?

Vanaf nu heb je geen woordenboek meer nodig als je op vakantie gaat naar het buitenland. Je zorgt gewoon dat je Google Translate app op je smartphone geïnstalleerd hebt. Met deze superhandige app kun je woorden en zinnen vertalen van en naar meer dan 130 talen. Dit doe je door een woord of zin in te typen. Je kiest zelf van en naar welke taal je het vertaald wil hebben. Ideaal om eenvoudig te communiceren!

  • Typ in eigen taal en translate
  • Klik op ‘taal herkennen’ om een betekenis en taal op te zoeken
  • Zinnen, woorden, hele lappen tekst vertalen!
  • Ontdek ook de juiste uitspraak (geluidsfunctie)
  • Keuze uit meer dan 133 talen

Download Google Translate app gratis!

Wil je Google Translate downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl op de goede plek. De Google Translator app werkt super eenvoudig en heeft geen extra instellingen nodig. Dus probeer zelf deze gratis Google translate app download.

Kies het juiste besturingssysteem (Android of iOS) en start de Google Translate app download.

Translate Google, van NL naar ruim 130 talen

Open de app en vul simpelweg het woord of de zin in om een vertaling te krijgen van wat je zoekt. En zie je in het buitenland iets lekkers op de menukaart staan, of wil je communiceren met iemand in een voor jou vreemde taal? Deze Google Translate app will do the job! Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, maar ook minder bekende talen.

Inspreken en uitspraak via Google Translate

Daarnaast is er ook de optie om een woord of zin in te spreken. De vertaling verschijnt dan in je scherm. Handig als je geen zin hebt om te typen. Zit het juist andersom, wil je weten hoe je dat ene woord uitspreekt? Dan vertelt Google Translate app je de juiste uitspraak. Zo, discussies zijn vanaf nu verleden tijd, met Translator van Google zit je altijd goed.

Kopiëren naar Google Translate app

Je kunt de tekst uit een voor jou ingewikkelde e-mail kopiëren in de app, voor het achterhalen van de betekenis. Wil je de tekst in een bericht of e-mail gebruiken? Dan kun je de tekst eenvoudig kopiëren. Denk je een woord of zin vaker nodig te hebben? Dan zet je deze bij je favorieten door het een ster te geven.

Hoe betrouwbaar is Google Translate?

Google Translate is erg accuraat en betrouwbaar. De tool geeft vaak ook synoniemen voor een bepaald woord. Voor recreatief gebruik of het te weten komen van een betekenis, is het een uitstekende app! Het wordt niet aanbevolen voor het letterlijk kopiëren van vertalingen voor zakelijke doeleinden, omdat zinsopbouw niet altijd 100% correct is. Voor het achterhalen van de inhoud doet het echter wat het moet doen.

Gratis Google Translate downloaden!

Download Translate voor Android of Translate voor iOS en ga gratis aan de slag met het vertalen naar allerlei talen. Voor de lol en uit nieuwsgierigheid, om te communiceren met iemand uit het buitenland of het geheim van die ene tekst te achterhalen. Het kan allemaal met de gratis Google Translate app download!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bellen met Sinterklaas.