ING App downloaden

De ING app is voor klanten van de ING bank de app om online te bankieren via je smartphone. Ben je klant van ING en wil je dus kunnen bankieren via je telefoon? Download dan via Downloaden.nl de gratis ING app.

Wat is de ING App?

De ING Bankieren app is een gebruiksvriendelijke app voor klanten van de ING bank. Hiermee kun je eenvoudig je bankzaken beheren, waar ter wereld je ook bent. De app van ING is ontwikkeld om hun klanten meer gemak en flexibiliteit te bieden bij bankzaken. Aangezien vrijwel iedereen inmiddels wel een smartphone heeft is het beheren van je financiën via deze smartphone natuurlijk erg prettig.

Hoe de ING app downloaden?

De ING app downloaden en direct beginnen met het beheren van je financiën via je smartphone? Dat is eenvoudig via enkele stappen:

 1. Klik op de download knop op deze pagina.
 2. Selecteer je besturingssysteem: ING app voor iOS of ING app voor Android.
 3. Begin de download op je smartphone!

Functionaliteiten ING App

De ING app is een innovatie app die je helpt om je betalingsverkeer met verschillende functionaliteiten gemakkelijker te maken. Zo kan de ING app je helpen bij onder andere:

 • Banksaldo controleren
 • Transacties bekijken
 • Geld overmaken
 • Rekening betalen
 • Spaarrekeningen beheren
 • Beleggingsaccounts beheren
 • Hulp bij budgettering
 • Meldingen bij transacties
 • Instellen van spaardoelen

De functionaliteiten van de ING app helpen je om je financiën beter te beheren en je financiële doelen te bereiken.

ING App geschikt voor dagelijks gebruik

De app van ING wordt dagelijks alleen al in Nederland miljoenen keren gebruikt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een storing of onveilige situaties. Veel gebruikers van de ING app ziet de app inmiddels als een onmisbaar hulpmiddel voor hun financiën. Klanten van de ING bank gebruiken de app bijvoorbeeld dagelijks om even snel hun saldo te controleren, een betaling te doen of een betaalverzoek te sturen.

De geschiedenis van de ING app

Aan het begin van de 21 eeuw begon ING met het verkennen van de mogelijkheden voor mobiel bankieren. Dit resulteerde in een van de eerste mobiele bankdiensten in Nederland. Hiermee kon je je saldo controleren en transacties uitvoeren via een SMS en mobiele websites.

In de ongeveer tien jaren hierna evolueerde deze manier van mobiel bankieren naar volwaardige mobiele apps. Met de eerste versie van de ING app was het voor het eerst mogelijk om transacties uit te voeren en je rekeningen te beheren via een mobiele applicatie. De functionaliteiten van de app van de ING Bank werden daarna steeds verder uitgebreid. Naast de bestaande functionaliteiten werden steeds meer geavanceerde functies toegevoegd, zoals het beheren van beleggingsrekeningen, het instellen van spaardoelen en het ontvangen van meldingen. De focus ligt momenteel met name om het gebruiksvriendelijker maken voor iedereen.

Gratis ING App downloaden

De ING app is voor iedereen met een Android of iOS-smartphone gratis te downloaden. Wel heb je een rekening nodig bij de ING op de app daadwerkelijk te gebruiken en is het noodzakelijk om je telefoonnummer te verifiëren. Wil jij ook gebruikmaken van de diensten van de ING app? Download de app dan vandaag nog gratis via de downloadknoppen op deze pagina.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Label Maker Pro.