SugarSync downloaden

De onlineopslag- en synchronisatiedienst SugarSync is vergelijkbaar met diensten als Dropbox, Google Drive, OneDrive en iCloud. Het programma kan worden gebruikt om een back-up te maken of om makkelijk op verschillende plaatsen toegang tot bestanden te hebben.

Waarom SugarSync?

Het is een krachtig en simpel programma. Synchroniseer alle, of maar één map. Het enige wat je hoeft te doen, is rechts klikken op een map om deze tot SugarSync toe te voegen. Heb je eenmaal een map gesynchroniseerd, dan wordt deze constant geback-upt en bijgewerkt. Zo heb jij altijd toegang tot de laatste versies van je bestanden. Of dit nu op een PC, Mac, iOS of Android apparaat is. Begin met het bewerken van een bestand op je PC op het werk en maak het thuis af op je Mac.

Delen

Met SugarSync kun je makkelijk bestanden delen, bijvoorbeeld met collega's. Je kunt instellen of dit 'alleen-lezen' bestanden zijn of niet. Jij hebt overal de controle over.

Op afstand verwijderen

Je kunt niet alleen vanaf een afstand bij je bestanden, je kunt ze ook van een afstand verwijderen. Dit is vooral handig als je je computer verkoopt of als deze is gestolen. Je kunt gevoelige bestanden gewoon verwijderen, ook al is de harde schijf niet in de buurt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Microsoft Office 365.