ApowerPDF downloaden

ApowerPDF is een complete oplossing voor alles wat met PDF documenten te maken heeft. Je kunt er zowel PDF bestanden mee bekijken, als maken, converteren en bewerken.

Eenvoudige bewerkings opties

Als totaaloplossing voor PDF bestanden, heeft ApowerPDF een strakke interface waar je uit een groot aantal basis bewerkingsopties kunt kiezen. Hiermee kun je makkelijk teksten en beeldmateriaal aanpassen, afbeeldingen, tekst en watermerken toevoegen en de vernieuwde pagina’s opslaan met originele kwaliteit.

  • Inhoud van PDF bestanden aanpassen
  • Pagina’s in een PDF document splitten of samenvoegen
  • Tekst en afbeeldingen toevoegen
  • Watermerken toevoegen om eigendom vast te stellen

Geavanceerde bewerkings opties

Het is met ApowerPDF niet alleen mogelijk om de daadwerkelijke inhoud aan te passen, je kunt ook een stapje verder gaan. Zo kun je je documenten beschermen met wachtwoorden, OCR gebruiken, documenten digitaal ondertekenen of teksten highlighten zodat ze extra opvallen.

OCR staat voor Optical Character Recognition. Met zo’n ingebouwde functie is het mogelijk om tekst vanuit afbeeldingen of PDF’s te herkennen. Zo kun je de tekst in ieder gewenst bestandsformaat opslaan.

PDF bestanden maken en bekijken

Dit programma is zowel een PDF creator als reader in één. Het is mogelijk om verschillende soorten bestanden naar PDF te converteren en deze daarna te bekijken. Kies zelf wat voor kijk-modus voor jou het beste werkt.

Alles in één PDF converter

Zoals je zou verwachten, biedt deze handige PDF-bewerkingssoftware ook een ingebouwde PDF conversie functie. Het ondersteunt het converteren van PDF-documenten naar Word, Excel, HTML, Tekst, PPT etc. Open eenvoudigweg het document en converteer het vervolgens naar de gewenste bestandsindeling. Al je geconverteerde bestanden behouden hun oorspronkelijke layout en data.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Street View.