Stappenteller app downloaden

Op zoek naar een goede gratis stappenteller app? Dan is de Stappenteller app van Leap Fitness Group een goede keuze voor je! Simpel, duidelijk en effectief!

Hoe werkt Stappenteller Wandelapp?

Leap Fitness Group Stappenteller is een eenvoudige stappenteller die essentiële wandelgegevens voor jou in kaart brengt. Je hoeft niet in te loggen en het is 100% gratis én privé. De app registreert afstand, tijd, tempo en calorieën. Je kunt de rapportgrafiek bekijken om in een duidelijk overzicht al je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse loopstatistieken te zien. Daarnaast kun je doelstellingen instellen.

  • Real-time wandelactiviteiten bijhouden
  • Afstand, tijd, tempo en calorieën monitoren
  • Statistieken inzien, los of in grafieken
  • Doelen instellen, mijlpalen behalen
  • Ook opties voor monitoren gezondheid
  • 100% gratis en privé, inloggen niet nodig
  • Stappenteller voor Android

Stappenteller app gratis downloaden

Wil je deze stappenteller downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op Downloaden.nl. Je kunt direct beginnen zonder een account aan te maken. Vul wel de nodige basisinformatie in, zoals geslacht, gewicht en lengte, om nauwkeurig de verbrande calorieën te laten bepalen. Hoe werkt gratis Stappenteller app downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem (Stappenteller iOS of Android) en start de download.

Goede stappenteller met statistieken

Deze nauwkeurige stappenteller houdt het aantal stappen per dag bij, alsook de loopafstand, tempo, duur en calorieën. Dit wordt weergegeven als losse informatie, maar je kunt ook grafieken bekijken. Per dag, per week of per maand. Wil je je routes vastleggen op de kaart? Zet dan de gps-trackingmodus aan. Dit is echter niet noodzakelijk. Om stappen te tellen hoeft je telefoon niet per se in je broekzak te zitten. Je kunt hem ook in je tas stoppen, of de app gebruiken via een smartwatch.

Stroom besparende Stappenteller app

Deze Stappenteller app heeft een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de batterij minder belast wordt. Hierdoor vreet hij niet veel energie. Houd er rekening mee dat als je de gps-trackingmodus hebt aanstaan hij meer batterij gebruikt dan zonder. Je kunt deze steeds optioneel aan- en uitzetten, aan jou de keus!

Stappendoelen instellen

Je kunt je dagelijkse stappendoelen instellen. Dit werkt erg motiverend. Kies bijvoorbeeld het aantal stappen dat je wilt zetten, of ga juist voor een bepaalde tijdsduur per dag. Wil je afvallen? Dan kun je het doel ook stellen op het aantal te verbranden calorieën.

Extra gezondheidstracking opties

Deze Stappenteller is ook een gezondheidstracker app. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig je gewicht monitoren in grafieken, je waterinname en voeding bijhouden en de slaapkwaliteit in de gaten houden. Zo helpt deze app je bij een gezondere levensstijl.

Wat is de beste stappenteller app?

Zoek je de beste gratis stappenteller App? Stappenteller Wandelapp van Leap Fitness Group is een van de vele gratis stappenteller apps op de markt. Wij zijn enthousiast over deze applicatie om meerdere redenen. Zo is hij super eenvoudig in gebruik, is het fijn dat je geen account hoeft aan te maken en dat je voortgangsgrafieken kunt bekijken, alsook doelen kunt instellen. Hij biedt alles wat een effectieve stappenteller nodig heeft.

Natuurlijk zijn er nog veel meer goede stappenteller apps voor en Android, zoals StepsApp, Walkr en Pacer, en welke jij het fijnste vindt is een persoonlijke keuze. Allemaal doen ze in principe wat ze moeten doen. Met de Stappenteller Wandelapp op deze pagina zit je in ieder geval zeker goed. Niet voor niets wordt hij door gebruikers in Google Play beoordeeld met een 4.9 uit 5 sterren. Probeer het zelf en ontdek of deze fijne Stappenteller app bij je past!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Vogelgeluiden app.