VMware Player downloaden

Deze virtualisatie software is de gratis versie van het bekende VMware Workstation. Met VMware Player kun je zonder problemen verschillende besturingssystemen laten draaien op je Windows-computer.

Met VMware kun je op je Windows computer met andere besturingssystemen werken, zoals Ubuntu of Linux Mint. Daarnaast kun je met het programma zelf virtuele schijven etc. creëren. Hiervoor is echter wel wat computerkennis vereist.

Vele tools uit betaalde versie

De gratis download VMware Player is absoluut geen slap aftreksel van de betaalde varianten. Player beschikt over dezelfde virtualisaties en vele tools van de betaalde software.

Zo kun je gemakkelijk teksten en bestanden van het ene naar het andere systeem verplaatsen. De software van VMware staat bekend om de goede samenwerking tussen het fysieke besturingssysteem en het systeem dat je afspeelt.

VMware op je Mac?

Vmware Player is geschikt voor alle Windows-computers. Wil je Vmware ook gratis op je Mac? Dan kun je hieronder de trialversie van 14 dagen downloaden van de vergelijkbare software voor Mac, namelijk Vmware Fusion.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Sweet Home 3D.