BlueStacks App Player downloaden

Bluestacks stelt je in staat om Android apps op je computer te laten draaien. Het is de grootste ontwikkelaar op het gebied van mobile gaming op een PC of Mac.

Virtueel Android systeem

Wil je een app gebruiken of een game spelen, maar heb je geen zin om hiervoor een Android-smartphone of -tablet aan te schaffen? Met BlueStacks 2 heb je een virtueel Android-systeem op je pc. Je hebt geen aparte virtualisatiesoftware nodig en het programma is binnen een paar minuten geïnstalleerd. Superhandig!

Streamen naar je computer

Heb je wel een Android apparaat, maar zou je de apps graag ook op je computer willen laten draaien? Geen probleem. Je kunt de apps namelijk naar je computer streamen. Door wat handige instellingen kun je zelfs je muis of toetsenbord gebruiken om bijvoorbeeld World of Tanks te spelen.

Hoe werkt Bluestacks?

Allereerst download je de app. Bij het openen configureer je eerst het programma met je Google Account naar de Playstore. Nu kun je apps downloaden. Het navigeren in de Android-omgeving in BlueStacks is iets anders dan op een echte smartphone of tablet. Als je een app wilt sluiten, klik je gewoon op het kruisje. Je ziet welke apps geopend zijn door de taakbalk bovenin, net zoals in een browser. Als je op het tabblad Android klikt, kom je bij het hoofdscherm waar je al je geïnstalleerde apps ziet. Een groot verschil tussen een echt Android-apparaat en een virtuele versie op je pc, is natuurlijk de besturing van bepaalde apps. Het is namelijk niet mogelijk met je normale pc of laptop te swipen. Gelukkig kun je bij instellingen handelingen toewijzen aan je muis en toetsen. Nu kun je ongestoord Instagrammen, Snapchatten en Clash of Clans op je computer spelen!

Gratis BlueStacks download

Wil je de BlueStacks App Player downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op Downloaden.nl. Kies het juiste besturingssysteem en ga meteen met deze Android emulator aan de slag. Hoe werkt BlueStacks gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de free BlueStacks download via de button.

BlueStacks updates

Steeds weer komen er nieuwe updates uit, zodat je steeds weer de ultimate gameplay ervaart. Momenteel zijn de BlueStacks 4 en BlueStacks 5 versies beschikbaar. Als je het programma eenmaal gedownload hebt, dan kun je via Settings in het programma zoeken naar nieuwe updates en vanuit daar installeren.

Probeer de BlueStacks desktop download

Als je spellen wilt downloaden in de Google Play Store dan heb je een Google account nodig. Die kun je gelukkig gratis aanmaken. Heb je nog vragen over het programma? Binnen de interface kun je tips ontdekken over het instellen van jouw BlueStacks. Zo ervaar je de beste gaming experience. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Facebook App.