Flitsmeister downloaden

Met Flitsmeister krijg je toegang tot alle flits- en file-informatie. Daarnaast zet je Flitsmeister in als parkeer app. Download Flitsmeister voor iOS of Android via Downloaden.nl!

Wat is Flitsmeister?

Ben je veel onderweg met de auto? Dan moet je eigenlijk Flitsmeister installeren op je smartphone. Zoals de naam Flitsmeister al doet vermoeden, vertelt de app je precies waar en wanneer je flitsers tegenkomt. Maar er zijn nog meer redenen om Flitsmeister te installeren! Zo herkent de app A- en N-wegen en geeft eventuele files aan. Je kunt zien wanneer je een file inrijdt en als je in de file staat kun je ook zien hoelang de file nog is. Daarnaast kun je via je smartphone parkeren via Flitsmeister.

  • Real-time verkeersinformatie in je auto
  • Waarschuwt voor files en flitspalen
  • Werkt ook als Flitsmeister parkeer app
  • Optie tot ritregistratie met Flitsmeister Pro
  • Ruim 2,6 miljoen gebruikers
  • Gratis Flitsmeister app: Android en iOS

Gratis Flitsmeister app downloaden

Wil je Flitsmeister downloaden, gratis, en voortaan altijd op de hoogte zijn van actuele files en flitspalen? Voorkom boetes en maak gebruik van de gratis Flitsmeister app download!

Kies het juiste besturingssysteem en start de Flitsmeister app download.

Hoe werkt Flitsmeister?

Flitsmeister maakt gebruik van kaarten, waarop verschillende gekleurde pictogrammen staan:

  • Oranje pictogrammen geven trajectcontroles aan.
  • De rode pictogrammen zijn mobiele flitscontroles.
  • De blauwe zijn vaste flitspalen.
  • Groene pictogrammen geven files aan.

Naast pictogrammen, zie je op de kaart ook regelmatig gekleurde lijnen. De rode lijnen geven files aan, deze worden vergezeld door het groene pictogram. De blauwe lijnen geven de lengte van een trajectcontrole aan, hierbij staat een oranje pictogram.

Open Flitsmeister kaart voor real-time updates

Als je tijdens het rijden Flitsmeister open laat staan, reist de kaart als het ware met je mee. Zo zie je snel waar je mee te maken krijgt even verderop en kun je je rijgedrag of route aanpassen. Verder zie je hoe hard jij gaat en wat de maximaal toegestane snelheid op dat moment is.

Flitsmeister Parkeren

Flitsmeister werd uitgebracht in 2010 en is sindsdien ongekend populair. In 2019 bracht de applicatie een extra functie uit, namelijk Flitsmeister parkeren. Dat wil zeggen dat je vanuit de app direct een parkeeractie kunt starten. Scheelt jou tijd om naar een parkeerautomaat te lopen. Dat niet alleen, want zo betaal je alleen voor de tijd die je werkelijk geparkeerd staat, waardoor je parkeergeld kunt besparen.

Flitsmeister Ritregistratie

Wat Flitsmeister ook nog voor je doet, indien je dit wilt, is het registreren van je ritten. Dat is ideaal als je wilt declareren of wanneer je voor jezelf werkt en een registratie moet bijhouden voor de Belastingdienst. Ritregistratie van Flitsmeister is een betaalde functie, maar kun je 7 dagen gratis proberen. Download Flitsmeister via deze pagina en selecteer via de app de functie Ritregistratie als je Flitsmeister Pro gratis wilt proberen.

Download Flitsmeister gratis!

Met de gratis Flitsmeister download heb je toegang tot file- en flitsinformatie. Daarnaast kun je de parkeer functie gebruiken. Flitsmeister gratis versie heeft reclame en biedt in-app aankopen. Liever reclamevrij? Dan kies je voor Flitsmeister Pro, die je 7 dagen gratis kunt uitproberen.

Wil je dat Flitsmeister automatisch start als je in de auto stapt? Kies dan voor Flitsmeister One (geluidseinen) of Flitsmeister Two (ook scherm met flitsinformatie). Je kunt echter later nog beslissen of je wilt upgraden, want voor de meeste gebruikers zal de gratis Flitsmeister download prima dienst doen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WikiHow.