Garden Planner downloaden

Wil je de tuin een make-over geven? Net een huis gekocht, maar is de tuin foeilelijk? Dan kun je natuurlijk een tuinarchitect in de arm nemen. Die komt dan met een compleet nieuw design en indeling legt het vervolgens voor je aan. Maar zoals te verwachten valt, kan dit nogal in de kosten lopen.

Wil je geld besparen? Dan kun je ook het programma Garden Planner te gebruiken. Met dit programma kun jij een complete tuin ontwerpen. En jij weet zelf natuurlijk het beste wat je echt wilt!

Hoe werkt Garden Planner?

Heb je ooit al wel eens The Sims gespeeld? Dan weet je hoe leuk het is om tuinen en huizen te ontwerpen. En hoe makkelijk dit eigenlijk gaat op de computer. Zo ook met Garden Planner: iedereen kan met dit programma uit de voeten. Je geeft simpelweg de maten van de tuin in en richt deze vervolgens digitaal in. In het uitklapmenu links in je scherm, scroll je door alle verschillende objecten die je in de tuin kunt plaatsen.

Garden Planner bevat duizenden bloemen, struiken, groenten en fruit componenten die je met drag-and-drop in je design verwerkt. Daarnaast is het mogelijk om paden, oprijlanen, ornamenten, een schuur en zelfs een zwembad toe te voegen! Of zet meteen een grote fontein neer als eyecatcher en bouw je tuin daar omheen.

Garden Planner voor professionals

Garden Planner niet alleen maar gemaakt voor beginners die geld willen besparen. Ben je een (beginnende) tuinbouwer, tuinarchitect of botanicus? Dan kun je de software ook prima gebruiken voor het ontwerpen van tuinen. Zelfs voor professionele landschapsontwerpers is Garden Planner een handige tool om de eerste ontwerpen voor klanten te maken.

Waarom Garden Planner downloaden?

  • Gebruiksvriendelijke, kleurrijke interface
  • Tabbladen en dropdown menu’s voor overzichtelijk werken
  • Duizenden vooraf ontworpen objecten
  • Previews bekijken
  • Notitieboek bijhouden

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Uber.