The Sims 4 downloaden

Ken jij het spel The Sims nog van vroeger? Je kunt nu gratis The Sims 4 downloaden!

Gameplay The Sims

In tegenstelling tot iedere andere game die er op de markt is, heeft het spelen van The Sims 4 eigenlijk geen doel op zich. Juist eigen beslissingen nemen en zelf een leven op bouwen in de Sims wereld is het hele spel. Geen doelstellingen, maar lekker je eigen gang gaan.

Het enige wat beloond wordt en dus als doel kan worden gezien, is het juist besteden van de tijd van je Sims. Zo moet een Sim onder andere een carrière opbouwen die bij hen past en bepaalde vaardigheden ontwikkelen, zoals ‘creativiteit’ of ‘culinair’. Hierdoor zullen de Sims blijer door het leven gaan en is jouw spel ‘geslaagd’.

The Sims 4 gratis downloaden

Wil je The Sims 4 downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres! Met deze The Sims 4 download krijg je het complete spel tot je beschikking, zodat je heerlijk aan de slag kunt met het ontwerpen van een Sims karakter, het bouwen van een huis en het leiden van The Sims life. Hoe werkt The Sims 4 gratis downloaden?

Kies The Sims 4 Mac of Windows en start de download van The Sims 4 via de button!

  • Onbeperkt spelen
  • The Sims 4 voor Windows of Mac
  • Complete spel tot je beschikking

Hoe speel je The Sims?

Je begint met het maken van je eigen Sim. Daarna heb je de mogelijkheid om een huis te kopen, of er zelf een te bouwen op een leeg kavel. Je kunt het huis zelfs helemaal naar je eigen smaak inrichten. Je krijgt bij het begin van het spel een bedrag aan Sim-dollars, dus kijk uit wat je voor je huis koopt! Als je alles hebt ingericht, kun je beginnen met het leven van je Sim. Laat hem of haar relaties aangaan, kinderen krijgen, carrière maken, vrienden maken en ga zo maar door.

Het is de bedoeling dat je het humeur van je Sim in de gaten houdt en hierop inspeelt. Misschien zijn ze wel hongerig, moeten ze naar de wc of hebben ze behoefte aan liefde. Je zult verstelt staan van wat een beetje sfeer in huis (bijvoorbeeld een schilderij) doet voor het humeur.

Ben je nog niet bekend met The Sims en wil je alvast een sfeerimpressie? Bekijk dan zeker onderstaande trailer en zie hoe prachtig de graphics eruit zien. Met The Sims 4 zal je jezelf niet snel vervelen!

Houd je Sims gezond!

Het spel is in principe eindeloos te spelen, omdat er geen duidelijke opdrachten of doelen zijn. Toch kun je als speler een soort van ‘verliezen’, bijvoorbeeld als een Sims sterft. Onder de verschillende doodsoorzaken zijn voedselgebrek, verdrinking, omkomen in een brand en elektrocutie.

Uitbreidingen The Sims 4

Krijg je geen genoeg van The Sims 4? Dan zijn de uitbreidingen wellicht wat voor jou. Er zijn er meerdere, dus kies je favoriet en ga voor nog meer gaming vermaak. Klik op de betreffende link als je The Sims 4 uitbreiding wilt spelen.

The Sims 4 Landelijk Leven: Geniet van het Sims leven op het charmante, rustieke platteland. Leer nieuwe dierenvrienden kennen en kook verse maaltijden met zelf gekweekte ingrediënten.

The Sims 4 Jaargetijden: Speel in op de seizoenen met unieke kledingtrends, ga schaatsen in de winter, zwemmen in de zomer, geniet van een romantisch onderonsje tijdens een stortbui en vier feestdagen met Sims vrienden en familie.

The Sims 4 Word Beroemd: Wanna be famous? Bouw aan je acteercarrière en begeleid je VIP Sims op de rode loder. Ga naar celebrity feestjes en kies de meest sprankelende outfits. Je behoeften doe je zelfs op een gouden toilet.

The Sims 4 Honden en Katten: Gek op dieren? Word dierenarts in deze Sims versie. Jouw metgezellen kun je zelfs toffe dierenoutfits geven. Natuurlijk kun je je favoriete huisdier ook helemaal naar wens opmaken. Bouwen jullie een band op?

The Sims 4 Aan het Werk: Vanaf nu ben je de baas op de werkvloer. Of ben je liever werknemer op weg naar die gigantische promotie? Jij kiest de carrière die je altijd al had willen hebben.

The Sims 4 Ecologisch leven: Je maakt het verschil in een duurzamere wereld. Laat je eco-voetdruk achter en laat je Sims een verschil maken in de nieuwe wereld van Evergreen Harbor.

The Sims 4 Stedelijk Leven: Altijd al willen verhuizen naar de grote stad? Vanaf nu maak je de blits in een wereldstad, daar waar je maar wilt. Wat dacht je van een prachtig appartement met uitzicht, een grote kledingkast en de prachtigste kunstwerken?

The Sims 4 Studentenleven: Blijf eeuwig jong en start je Sims avontuur aan de universiteit. Studeren, buitenschoolse activiteiten en een goede voorbereiding op je carrière, dat beleef je met de Studentenleven Sims versie.

The Sims 4 of The Sims 5 release

The Sims 4 werd gelanceerd in 2014. Naar verwachting zou The Sims 5 niet zo lang op zich laten wachten, maar toch is deze nieuwste Sims game nog niet uit. Wel is er al aangekondigd dat het spel in development is. Wat we alvast weten is dat we weer prachtige graphics mogen verwachten, die helemaal aansluiten bij de huidige tijd.

Er zullen meer karakters en gebouwen zijn én voor het eerst in The Sims geschiedenis zal er Sims multiplayer beschikbaar komen. De releasedatum van The Sims 5 is nog niet bekend, Tot die tijd speel je dus gewoon lekker The Sims 4 met de gratis download op deze pagina. Veel speelplezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Monopoly Towns.