The Sims 4 downloaden

Ken jij het spel The Sims nog van vroeger? Je kunt nu een gratis proefversie van The Sims 4 downloaden!

Gameplay The Sims

In tegenstelling tot iedere andere game die er op de markt is, heeft het spelen van The Sims 4 eigenlijk geen doel op zich. Juist eigen beslissingen nemen en zelf een leven op bouwen in de Sims wereld is het hele spel. Geen doelstellingen, maar lekker je eigen gang gaan. Het enige wat beloond wordt en dus als doel kan worden gezien, is het juist besteden van de tijd van je Sims. Zo moet een Sim onder andere een carrière opbouwen die bij hen past en bepaalde vaardigheden ontwikkelen, zoals ‘creativiteit’ of ‘culinair’. Hierdoor zullen de Sims blijer door het leven gaan en is jouw spel ‘geslaagd’.

Het spel is in principe eindeloos te spelen, omdat er geen duidelijke opdrachten of doelen zijn. Toch kun je als speler een soort van ‘verliezen’, bijvoorbeeld als een Sims sterft. Onder de verschillende doodsoorzaken zijn voedselgebrek, verdrinking, omkomen in een brand en elektrocutie.

Hoe speel je The Sims?

Je begint met het maken van je eigen Sim. Daarna heb je de mogelijkheid om een huis te kopen, of er zelf een te bouwen op een leeg kavel. Je kunt het huis zelfs helemaal naar je eigen smaak inrichten. Je krijgt bij het begin van het spel een bedrag aan Sim-dollars, dus kijk uit wat je voor je huis koopt! Als je alles hebt ingericht, kun je beginnen met het leven van je Sim. Laat hem of haar relaties aangaan, kinderen krijgen, carriere maken, vrienden maken en ga zo maar door.

Het is de bedoeling dat je het humeur van je Sim in de gaten houdt en hierop inspeelt. Misschien zijn ze wel hongerig, moeten ze naar de wc of hebben ze behoefte aan liefde. Je zult verstelt staan van wat een beetje sfeer in huis (bijvoorbeeld een schilderij) doet voor het humeur.

  • Gratis proefversie van The Sims 4
  • Voor Windows of Mac
  • Complete spel tot je beschikking

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Euro Truck Simulator 2.