The Sims 4 downloaden

Ken jij het spel The Sims nog van vroeger? Je kunt nu een gratis proefversie van The Sims 4 downloaden!

Wat is het?

Zoals je ongetwijfeld weet, kun je in The Sims de levens beheren van je eigen gecreerde mensen. Echt alles is mogelijk: je kunt je Sims laten zoenen, ze naar de WC laten gaan, carriere laten maken, hun karakter bepalen, feestjes geven en ga zo maar.

Hoe speel je het?

Je begint met het maken van je eigen Sim. Daarna heb je de mogelijkheid om een huis te kopen, of er zelf een te bouwen op een leeg kavel. Je kunt het huis zelfs helemaal naar je eigen smaak inrichten. Je krijgt bij het begin van het spel een bedrag aan Sim-dollars, dus kijk uit wat je voor je huis koopt. Als je alles hebt ingericht, kun je beginnen met het leven van je Sim. Laat hem of haar relaties aangaan, kinderen krijgen, carriere maken, vrienden maken en ga zo maar door.

Het is de bedoeling dat je het humeur van je Sim in de gaten houdt en hierop inspeelt. Misschien zijn ze wel hongerig, moeten ze naar de wc of hebben ze behoefte aan liefde. Je zult verstelt staan van wat een beetje sfeer in huis (bijvoorbeeld een schilderij) doet voor het humeur.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes & Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bubble Shooter.