The Sims 5 downloaden

Het is zover, EA heeft eindelijk aangekondigd dat The Sims 5 eraan komt!

De game is nog in ontwikkeling en laat nog even op zich wachten. Tot die tijd kun je via deze pagina gratis Sims 4 downloaden!

The Sims 5 release date: wanneer komt The Sims 5 uit?

In september 2023 kondigde EA aan dat de Sims 5 in ontwikkeling is. De releasedatum van deze nieuwe variant op de game klassieker is nog niet bekend. Naar verwachting komt deze in het jaar 2024 of 2025 beschikbaar. Nog even volhouden dus!

The Sims 5 download!

Zodra The Sims 5 download beschikbaar komt dan updaten we deze pagina, zodat je deze game direct in de wacht sleept. Wil je The Sims 5 downloaden en kun je niet wachten? Via de download op deze pagina speel je gratis The Sims 4.

The Sims 4 downloaden gratis

Wat weten we verder over The Sims 5?

EA heeft al wel het een en ander losgelaten over de gameplay en invulling van de game. Daarbij geven ze aan dat het niet hetzelfde wordt als The Sims 4. De kern blijft behouden, maar wordt in een nieuw jasje gegoten. Uiteraard blijft het dus ‘Simsy’ aanvoelen!

Wat is de naam van The Sims 5?

De naam van The Sims 5 is Project René.

Hoe is de gameplay van The Sims 5 Project René?

De maker gooit een nieuw sausje over de originele gameplay, met als doel meer spelers aan te trekken. Heel veel wordt daar tijdens de aankondiging verder nog niet over gedeeld, maar wat je in de basis mag verwachten is dat je nog steeds kunt bepalen wat de Sims gedurende de dag doen. Daarnaast wordt het spel verrijkt met allerlei andere gameplay-keuzes. Het gaat om nieuwe functies die je nooit eerder zag in Sims games, dus laat je verrassen!

Naar verwachting:

  • Single-player en multiplayer modus, met online elementen
  • Kamers decoreren en eenvoudig delen met andere gamers
  • Naast kleuren kun je voor decoratie ook uit patronen kiezen
  • Objecten eenvoudig van vorm veranderen, zoals bed breder maken
  • Synchronisatie tussen meerdere apparaten mogelijk

Komen er The Sims 5 updates?

Absoluut! De game is vanaf het begin sterk en samenhangend, en in de loop van de tijd is het de bedoeling om steeds nieuwe ervaringen en inhoud aan Project René toe te voegen. Dat gaat om reguliere updates, maar er komen ook The Sims 5 pakketten en content beschikbaar. Een voorbeeld is een themapakket wintersport met activiteiten als ijsdansen en een wedstrijd sneeuwpopbouwen.

Nieuwe features The Sims 5, waar kan ik die volgen?

Updates, zoals nieuwe features, de release datum en overige aankondigingen over Project René The Sims 5, zijn onder meer te volgen via het officiële The Sims YouTube-kanaal. Daar is ook de officiële The Sims 5 trailer van de onthulling gedeeld.

Wat gaat The Sims 5 kosten?

Veel mensen vragen zich af of The Sims 5 gratis te downloaden is. Het antwoord is JA! De basisgame is gratis, de uitbreidingen (pakketten) krijgen wel een prijskaartje. Zodra de game uitkomt kun je gratis The Sims 5 downloaden. We keep you posted!

Wanneer kan ik The Sims 5 spelen?

De officiële releasedatum van The Sims 5 is op moment van schrijven nog niet bekend. EA heeft aangegeven dat ze spelers willen betrekken tijdens de diverse ontwikkelingsfases, zodat ze op basis van feedback verbeteringen kunnen doorvoeren. Ze sturen daarom soms gesloten uitnodigingen, maar ook kleine openbare playtests en vroege toegangsopties. Houd de website van EA in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen. Wie weet ben je dan een van de eerste spelers van de Sims 5 bètaversie.

The Sims 5 Project René downloaden

Je weet nu dat je nog even moet wachten op de officiële release van The Sims 5. Speel tot die tijd dus lekker gratis The Sims 4 of neem eens een kijkje bij de andere spelletjes en games downloads.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Battlefield 4.