Google Trips downloaden

Google Trips is een nieuwe reis-app van Google. Met deze app kun je je complete reis plannen: het begint bij de vliegtickets, het hotel en het vervoer, maar denk ook aan bezienswaardigheden ter plekke. Je kunt thuis alvast opslaan welke restaurantjes je wilt bezoeken, waar de mooie winkels zijn en welke route je moet lopen vanaf je hotel. Op die manier creëer je eigenlijk je persoonlijke reisgids.

Als je naar een van de 200 meest populaire vakantiesteden gaat, hoef je zelfs bijna niets te doen. Trips geeft dan namelijk veelbezochte locaties weer die je direct kunt inplannen. Ook als je een bezienswaardigheid wilt bezoeken en wilt weten of er nog meer leuke dingen in de buurt zijn, kan de app je verder helpen.

Je denkt nu misschien dat deze app al je data opgebruikt, maar ook hier heeft Google aan gedacht. Je kan thuis heel je reis plannen, inclusief routes en bezienswaardigheden, en downloaden voor vertrek. Zo kun je jouw reis vervolgens offline raadplegen op je telefoon. Sta je hoog op een berg op zoek naar dat ene dorpje, kun je er gewoon heen navigeren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Home app.