4Sync downloaden

Denk jij bij het opslaan van je bestanden in the cloud al snel aan Google Drive of OneDrive? Dit zijn prima services en heel handig als je een Google of Microsoft account hebt. Maar als je bereid bent om wat verder te zoeken naar andere plekken voor online opslag, zul je zien dat er veel meer mogelijkheden zijn!

4Sync

Neem nou het (relatief) onbekende 4Sync. Dit is een prachtig vormgegeven synchronisatieprogramma, dat bijna op ieder soort device werkt! Het is beschikbaar voor zowel Android en iOS als Windows, Mac, Symbian en Blackberry. Het maakt dus niets uit dat je allerlei verschillende tablets en smartphones in de kast hebt liggen (werk, studie, privé): je kunt op ieder apparaat verder werken aan een document dat af moet.

Een van de grootste voordelen van 4Sync: je hoeft de bestanden waaraan je werkt niet constant op te slaan, zodat updates bewaard blijven. Het programma doet dit werk gewoon voor jou!

Veiligheid

Een van de grootste overwegingen tegenwoordig om een programma te gebruiken, is veiligheid. Ons hele privéleven ligt opgeslagen op onze telefoons en computers en dat willen we graag zo houden. Daarom liggen jouw data bij 4Sync veilig achter slot en grendel. Je hoeft je geen zorgen te maken over virussen, crashes of andere mogelijkheden waarop je je bestanden kwijt kunt raken.

Dit programma klinkt interessant!

En dat is het ook! Vooral als je bedenkt dat je maar liefst 1TB aan opslagruimte krijgt! Ben je tevreden over 4Sync? Dan kun je na de proefperiode van 60 dagen een abonnementje nemen van nog geen €8 per maand! Andere voordelen:

  • Geen kabels meer nodig om bestanden over te zetten
  • Geen extra software nodig
  • Geen upload-balkjes. Als het mapje groen wordt, is de overdracht klaar
  • Update je mappen gewoon online, via de 4Sync map

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Buienradar.