Flashscore app downloaden

Voortaan altijd op de hoogte van live voetbaluitslagen en andere sportresultaten? Met deze officiële Flashscore app download heb je alle statistieken binnen handbereik!

Wat is Flashscore app?

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van live sportuitslagen, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van Flashscore. Flashscore is een van de meest populaire websites voor het volgen van live sportuitslagen. Op deze website kun je alle resultaten van alle sporten, zoals voetbal, basketbal, honkbal, volleybal, tennis en veel meer, volgen. Met de Flashscore app heb je resultaten en statistieken 24/7 binnen handbereik!

  • Live sportuitslagen, altijd up-to-date!
  • Voetbal, tennis, darts & nog veel meer
  • Ook statistieken over spelers en teams
  • Teams en spelers volgen / favorietenlijst
  • Meldingen instellen & zoekfunctie gebruiken
  • Gratis Flashscore app of via desktop

Gratis Flashscore download!

Wil je de gratis Flashscore app downloaden, of deze statistieken website via desktop bekijken? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres! Vanaf nu heb je alle live standen en sportuitslagen binnen handbereik. Hoe werkt gratis Flashscore downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Flashscore download via de button.

24/7 live sportuitslagen & schema’s bekijken

Op www.flashscore.nl en via de Flashscore app heb je 24/7 toegang tot alle live standen van sportwedstrijden, alsook eerdere uitslagen. Daarnaast kun je ook zien welke wedstrijden er op de planning staan. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een specifieke sport selecteren, maar je kunt ook zoeken op competitie. Zo zie je in één oogopslag welke Eredivisie wedstrijden er dit weekend zijn. Zit jij op tijd voor de buis als je een wedstrijd wilt zien!

Flashscore statistieken!

Je kunt niet alleen de uitslagen van de wedstrijden volgen, maar ook de statistieken van de spelers en teams. Zien wie er gescoord heeft, een prijs heeft gepakt of wie in welke speelronde wat heeft gedaan? Je checkt het er allemaal! Bovendien krijg je ook toegang tot de laatste nieuwtjes over je favoriete teams en spelers. Een waardevolle toevoeging voor iedereen die graag sportnieuws leest.

Flashscore meldingen & zoekfunctie

Flashscore biedt ook een aantal andere handige functies, zoals een handig zoeksysteem, waarmee je gemakkelijk je favoriete teams en spelers kunt zoeken. De Flashscore app en website zien er bovendien erg overzichtelijk uit, waardoor het een fijne applicatie is om alles op terug te zien. Je kunt bovendien een alert instellen voor specifieke wedstrijden, waardoor je automatisch een melding krijgt wanneer er iets interessants gebeurt.

Welke sporten op Flashscore?

Je kunt je eigenlijk beter afvragen welke sporten er niet op Flashscore staan. Uiteraard volg je voetbal uitslagen, maar ook darts, tennis, snooker, basketbal, golf, volleybal en nog veel meer! Check zelf even jouw favoriete sport en knal hem direct op je favorietenlijstje door een Flashscore account aan te maken. Dat is uiteraard 100% gratis.

Voetbal Flashscore

Een van de populairste onderdelen is Flashscore voetbal. Naast de Eredivisie volg je hier ook de Europa League, Conference League, buitenlandse competities als de Premier Leagues, Bundesliga en LaLiga. Niet alleen de grootste leagues, maar je filtert ook specifiek op een land, waar je ook subdivisies ziet en vrouwenvoetbal uitslagen.

Tennis Flashscore

Ook de Flashscore tennis statistieken worden graag gevolgd. Van Wimbledon tot US Open, Australian Open en US Open, check uitslagen en aankomende wedstrijden van enkel- en dubbelspel. Je kunt hier ook zien welke toernooien er allemaal op de planning staan.

Snooker & Darts Flashscore

Ben je gek op de ‘cafésporten’? Volg dan Flashscore darts en snooker. Bij darts zie je in één oogopslag het aantal te spelen legs en het land waar de spelers vandaan komen. En staat er bij snooker vandaag geen wedstrijd op het programma, dan lees je direct wanneer de volgende wedstrijddag is.

Flashscore basketbal, wielrennen, MMA & veel meer!

We kunnen nog wel even doorgaan met sporten benoemen, want vrijwel alles staat erop. Teamsporten als Amerikaans voetbal, cricket, kabaddi en ijshockey, wintersporten, golf, motorsport, of vechtsporten als boksen en MMA. Houd je van gamen? Houd dan zelfs de uitslagen van eSport in de gaten, ze hebben daar zelfs een World Championship in.

Flashscore quoteringen

Wil je overigens geld inzetten op een van de sportwedstrijden, dan zie je ook meteen de quoteringen! Handig als je bijvoorbeeld via Unibet een gokje wil wagen. Wie is de underdog en wie favoriet? Lees hoeveel je kunt winnen bij inzet op winst of gelijkspel. Download Unibet, vaak krijg je nog een mooie welkomstbonus!

Flashscore live scores volgen!

Enthousiast over de app Flashscore en wil je voortaan altijd op de hoogte zijn van allerlei sportuitslagen, live standen en statistieken? Download de Flashscore app en probeer het zelf! Gratis, altijd up-to-date en 24/7 beschikbaar!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Helpling.