Zedge downloaden

Ben jij de standaard wallpapers op je telefoon ook zat? Wil je een aparte ringtone, zodat het meteen weet als jouw telefoon gaat? Download dan gratis Zedge, de meest vertrouwde app in telefoonpersonalisatie! Met miljoenen gratis wallpapers, ringtones, app-iconen, alarmen en meldingsgeluiden om gemakkelijk je telefoon, tablet of ander mobiel apparaat te personaliseren.

Dit download je gratis met de Zedge app:

  • Ringtones
  • Notificatie-tonen
  • Bericht-tonen
  • Alarm-tonen
  • Statische wallpapers
  • Live wallpapers
  • App-iconen en wiggets

Gratis wallpapers

De app is makkelijk in gebruik en bevat een enorme catalogus met gratis wallpapers. Ze zijn er echt in alle soorten en maten:stilstaand, bewegend, geanimeerd, met verschillende designs.

Gratis geluiden en ringtones

Daarnaast heeft de app een enorme lijst met geluiden. Wat langere MP3's die je als ringtone kunt gebruiken en zogeheten notificatie-geluiden. Dit zijn korte pings die je laten weten dat je een bericht, of een ander soort notificatie hebt ontvangen.

Gratis iconen en widgets

Je kunt je telefoon nog persoonlijker en unieker maken door speciale app-iconen en widgets te gebruiken. Deze vervangen bijvoorbeeld de standaards symbolen voor de kalender, mail en sms, zodat je een heel thema voor je telefoon samen kunt stellen. Extra leuk: je kunt je telefoon tijdens feestdagen een speciaal thema geven, zoals bijvoorbeeld met kerst of je verjaardag!

Categorieën in de catalogus

Omdat de catalogus van Zedge zo groot is, zijn alle ringtones en wallpapers verdeeld in verschillende categorieën. Van klassieke muziek tot gezegdes en van grappig tot technologie. Zie je zo snel niets waar je naar op zoek bent? Je kunt ook de zoekfunctie met verschilende filters gebruiken om precies te vinden wat jij wilt. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Weeronline.