Bitvavo app downloaden

Zoek je een goede crypto app? Dan zit je goed met deze Bitvavo app download! Begin nu met investeren via de grootste exchange van Nederland.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo behoort tot de grootste crypto exchanges van Europa. Het werd gelanceerd in 2018 met als doel om de kloof tussen traditionele en digitale valuta te overbruggen. En dat doen ze zeker! Want het handelen in cryptomunten was nog nooit zo gemakkelijk. Via de Bitvavo app ben je altijd op de hoogte van koerswijzingen en ruil je crypto met lage transactiekosten.

  • Eenvoudig en veilig crypto platform
  • Toegankelijk voor iedere doelgroep
  • Lage en transparante transactiekosten
  • Live op de hoogte van koersveranderingen
  • Handelen in meer dan 175 digitale valuta
  • Meer dan 1 miljoen actieve gebruikers

Gratis Bitvavo app downloaden

Wil je de Bitvavo app downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina. Installeer de app voor iOS of Android en ontdek via Bitvavo de koers van tal van cryptocurrency. Je kunt Bitvavo ook via desktop gebruiken. Na het aanmaken van een Bitvavo account kun je direct aan de slag! Hoe werkt Bitvavo app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Bitvavo download via de button.

Hoe werkt Bitvavo?

Bitvavo is een trading platform waar je eenvoudig cryptocurrency kunt kopen en verkopen. Dat werkt heel eenvoudig en het dashboard spreekt goed voor zichzelf. Bekijk alvast de onderstaande introductie om het dashboard te ontdekken en de basisbeginselen van Bitvavo te leren, van tegoed storten tot opnemen en het in- en verkopen van cryptovaluta. Ook na het downloaden van de Bitvavo app kun je binnen de applicatie tal van praktische tips vinden.

Meer dan 175 soorten cryptocurrency

Bij Bitvavo koop en verkoop je cryptomunten, van bekende coins als Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple tot de wat kleinere en onbekende munten. Goedkope cryptomunten van enkele centen? Misschien worden die in de toekomst wel veel meer waard! Van Zilliqa tot Holo, Polkadot, Stellar, Tether, en ga zo maar door. Neem zelf eens een kijkje en beslis waar jij je geld naar omzet.

Live koersen volgen via Bitvavo

Alle crypto koersen zijn live to volgen via Bitvavo. Ideaal, want zo kun je beter bepalen wat het juiste moment is om te kopen of te verkopen. Je ziet grafieken waarmee je kunt terug zien wat de koersschommelingen zijn geweest. Daar wordt ook een + of – percentage over de afgelopen 24 uur aan vastgehangen. Ook zie je de prijs in euro’s voor per coin.

Bitvavo transactiekosten

De transactiekosten bij Bitvavo worden onder meer gebaseerd op je handelsvolume. Wanneer je veel transacties doet dan gaan zowel de Taker Fee als Maker Fee in percentage naar beneden. Daarnaast betaal je bij sommige betaalmethodes ook stortingskosten. Kies je voor iDeal, dan betaal je 0%. Alle tarieven voor storten, opnemen en overige kosten zijn overzichtelijk en transparant terug te vinden in de Bitvavo app.

Download Bitvavo app en start!

Nadat je de Bitvavo app geïnstalleerd hebt zit je uiteraard nog nergens aan vast. Je kunt op je gemakje rondkijken, de beste tips voor beginners bekijken (ook voor experts) en praktische adviezen lezen over waar je op kunt letten bij het selecteren van cryptomunten. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat je naast winst genereren, ook geld kunt verliezen, dus ben je daar goed bewust van. We hopen dat je er mooi aan kunt verdienen en wensen je veel succes!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ChatGPT app.