Maverick downloaden

Dit is een navigatie-app voor Android, maar dan anders. Hij is namelijk speciaal gemaakt voor buitenactiviteiten als wandelen, varen, fietsen, geocaching en meer! En waarom zou je deze app nu downloaden als mountainbiker, hardloper of bootbezitter? Simpel: je kunt 'm ook offline gebruiken. En dat is erg handig als je in een gebied bent waar je geen interverbinding hebt!

Outdoor app

Eigenlijk is dit meer een outdoor app, dan dat het een navigatie-app is. Bij die laatste denken wij namelijk vaak aan autoverkeer en daar is deze zeer zeker niet voor bedoeld! Je kunt Maverick namelijk inzetten als je off-piste gaat skiën, van de paden af gaat tijdens het mountainbiken, bergpaadjes volgt tijdens het wandelen, kreekjes met je boot verkend in waterrijke natuurgebieden en nog veel meer!

Daarnaast kunt je makkelijk je prestaties bijhouden met Maverick, zodat je precies weet hoe snel je een bepaalde afstand hebt afgelegd. En ook handig: er zit een zeer accuraat kompas ingebouwd en je kunt de zonsopkomst- en ondergang in de gaten houden, hoe hoog je zit, hoe snel je gaat en hoe ver je van je vertrekpunt bent.

Andere fijne functies en kenmerken zijn:
  • (Inter)nationale kaarten laden die meteen worden opgeslagen voor offline gebruik
  • Je positie delen via Google Maps
  • Navigeren met behulp van een radar
  • Interessante plekken opslaan
  • Afgelegde routes vastleggen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SugarSync.