Parallels downloaden

Ben jij overgestapt van Windows naar Mac, maar mis je stiekem je vertrouwde Windows-programma's? Geen paniek, wij hebben iets gevonden dat het gemis kan wegnemen. Met Parallels kun je jouw favoriete Windows software probleemloos op je Mac gebruiken!

Het hele Windows systeem op je Mac

De naam Parallels zegt het eigenlijk al: met dit programma kun je Windows en Mac parallel aan elkaar laten draaien. Deze software maakt het mogelijk om naast specifieke programma's het complete besturingssysteem van Windows te visualiseren op je Mac computer.

  • Windows 10 uitvoeren op Mac zonder opnieuw op te starten
  • Al je favoriete Windows-programma’s op Mac gebruiken
  • Optie tot upgraden indien nieuwe versie beschikbaar
  • Parallels Desktop voor thuisgebruik en studenten
  • Speciale Parallels Business Edition voor werkomgevingen

Je kunt kiezen om het gehele systeem van Windows op je Apple te laten draaien, maar je hebt ook de keuze om Parallels op de achtergrond te draaien. Zo kun je vanuit je Mac-interface het Windows-menu zonder verlies van snelheid openen.

Parallels downloaden gratis

Wil je Parallels gratis downloaden voor Mac? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Installeer de software en ga direct aan de slag. Hoe werkt gratis Parallels downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Installeer Parallels op een MacOS
  3. Start direct met het gebruik van Windows op jouw Mac

Het gaat om een gratis trial van 14 dagen. Na afloop van de proefperiode kun je verlengen voor een eenmalig bedrag van €79,99. Het is mogelijk om upgrades te kopen, of een jaarabonnement af te sluiten waarbij de updates inbegrepen zitten.

Hoe werkt Parallels?

Parallels voor Mac is heel gemakkelijk in gebruik. Verwacht een perfecte integratie voor een naadloze samenkomst van twee besturingssystemen. Bestanden die je in Microsoft Office-programma's opslaat, zet Parallels direct in de cloud. Daarnaast kun je vanuit Microsoft Edge bestanden, teksten en afbeeldingen delen via internetaccounts die met een Mac zijn geconfigureerd.

Je oude software gemakkelijk verhuizen

De software heeft de optie om een migratie uit te voeren. Ga je dus van Windows naar Mac, dan kan Parallels een kopie maken van je complete Windows systeem en overzetten naar Mac.

Parallels Desktop en Business

Voor thuisgebruik installeer je Parallels Desktop. Ideaal voor het gebruik van tal van programma’s, maar ook bijvoorbeeld voor gaming. Sommige spellen lopen eenmaal beter via een Windows besturingssysteem.

Tevens in werkomgevingen komt Parallels goed van pas. Zeker wanneer er binnen het bedrijf met verschillende besturingssystemen wordt gewerkt. Met Parallels Desktop Business Edition breng je alles op één lijn en kan iedere Mac-gebruiker ook Windows toepassingen uitvoeren.

Probeer het zelf met de gratis Parallels installatie en ervaar het gemak van deze tool. Na afloop van de proefperiode kies je alsnog of je het gebruik wilt verlengen. Je zit dus nergens aan vast.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ApowerPDF.