Parallels downloaden

Ben jij overgestapt van Windows naar Mac, maar mis je stiekem je vertrouwde Windows-programma's? Geen paniek, wij hebben iets gevonden dat het gemis kan wegnemen. Met Parallels kun je jouw favoriete Windows software probleemloos op je Mac gebruiken!

Het hele Windows systeem op je Mac

De naam Parallels zegt het eigenlijk al: met dit programma kun je Windows en Mac parallel aan elkaar te laten draaien. Deze software maakt het mogelijk om naast specifieke programma's het complete besturingssysteem van Windows te visualiseren op je Mac computer.

Je kunt dus kiezen om het gehele systeem van Windows op je Apple te laten draaien, maar je hebt ook de keuze om Parallels op de achtergrond te draaien. Zo kun je vanuit je Mac-interface het Windows-menu zonder verlies van snelheid openen.

Perfecte integratie

Parallels zorgt voor een naadloze samenkomst van de twee besturingssystemen. Bestanden die je in Microsoft Office-programma's opslaat, zet Parallels direct in de cloud. Daarnaast kun je vanuit Internet Explorer bestanden, teksten en afbeeldingen delen via internetaccounts die met een Mac zijn geconfigureerd.

Je oude software gemakkelijk verhuizen

De software heeft de optie om een migratie uit te voeren. Ga je dus van Windows naar Mac, kan Parallels een kopie maken van je complete Windows systeem en overzetten naar Mac.

Parallels is een prachtig en uitgebreid programma in het Nederlands. Jammer genoeg is de gratis versie een Trial en kun je het maar 14 dagen proberen. Wil je een vergelijkbaar en gratis programma, dan raden wij VirtualBox aan.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Sweet Home 3D.