Foxit Reader downloaden

Foxit Reader is een PDF-reader. En nog veel meer. Je kunt er natuurlijk PDF bestanden mee bekijken, maar het is ook mogelijk om van ieder bestand een PDF te maken en deze te ondertekenen en er opmerkingen bij te zetten.

Daarnaast zijn er plugins van Foxit Reader voor andere programma’s te vinden, zoals Word, Excel en Powerpoint. Zo kun je makkelijk ieder document waar je mee werkt omzetten in een PDF bestand. Wat vooral ook heel fijn is: het omzetten van gescande documenten naar een PDF.

Foxit Reader: bekijken, printen en invullen

Met Foxit Reader kun je dus PDF bestanden bekijken. Maar om deze alleen te bekijken, daar kom je niet ver mee. Daarom heeft Foxit Reader wat extra trucjes toegevoegd, zodat je niet allerlei andere programma’s van de concurrent gaat downloaden en gebruiken. 

PDF bestanden worden door bijna alle instanties gebruikt om belangrijke documenten te verzenden, waaronder ook vragenlijsten. Met Foxit Reader hoef je deze niet eerst te printen, in te vullen en weer in te scannen. Je kunt formulieren gewoon in het programma invullen en vervolgens versturen!

Documenten samenwerken en delen met Foxit Reader

PDF bestanden zijn vooral heel handig omdat ze tijdens het printen nooit van layout en typografie veranderen. Zo kan iedereen belangrijke documenten openen en bekijken. Daarom is het aan te raden om belangrijke rapporten, werkstukken en andere documenten te PDF’en.

Het is in Foxit Reader mogelijk om PDF bestanden te openen en op te slaan in bekende cloud opslag (Google Drive, Dropbox). Vanuit hier kunnen collega’s jouw document bekijken en feedback geven met de hiervoor ingebouwde functie. En je hoeft niet bang te zijn dat ze iets cruciaals aanpassen in je tekst, want dat kan dus niet in PDF bestanden!

Andere handige functies en kenmerken van Foxit Reader:

  • Intuitieve gebruikersinterface
  • Taakbalken aanpassen
  • Afbeeldingen en video’s aan je PDF toevoegen
  • SharePoint integratie (handig voor studenten!)
  • Opmerkingen beheren
  • PDF’s delen via email, Evernote en OneNote
  • PDF documenten ondertekenen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AmazeGPS.