HTML Kit Tools downloaden

Bewerken, voorbeelden bekijken, goedkeuren, publiceren en projecten beheren. Allemaal in één volledige HTML editor: HTML Kit Tools.

Een complete beheersing van HTML-code vergt tijd. Niet iedereen heeft die, maar toch heb je voor het bouwen en onderhouden van websites wel enige HTML kennis nodig. Ook voor websites die via Wordpress zijn gebouwd - al is het maar om een plug-in te bewerken of een code in de <HEAD> sectie te plakken. Met HTML Kit Tools heb je een beetje van beide werelden in huis. In principe bouw je de website met code, maar je kunt kant-en-klare functies meteen invoegen. Zo bespaar je tijd en hoef je geen ster te zijn in programmeren met HTML.

HTML Kit Tools: zowel voor beginnelingen als gevorderden

Door HTML Kit Tools te gebruiken stel je snel zelf een HTML template samen. Heb je een bepaalde kleur voor je tekst voor ogen, maar ken je de code niet uit je hoofd? Selecteer de juiste tint in het kleurenpalet en de code verschijnt.

Vraag je je af of je op de goede weg bent? In de editor kun je meteen previews bekijken. Hiervoor heb je meerdere keuzes: volledig scherm, gedeeld scherm, in andere vensters, op meerdere monitoren, in meerderde browsers of zelfs op een extern apparaat (tablet, smartphone). 

Andere handige opties:
  • Standaard ondersteuning van HTML5, CSS3 en JavaScript
  • Bespaar tijd met snelkoppelingen, plugins, code generators en meer
  • Werken in ‘volledig scherm’ modus: meer schermruimte en opgeruimd werken
  • Iedere versie van een site wordt opgeslagen en bewaard
  • Interface aanpasbaar aan jouw smaak
  • Nederlandstalig

HTML Kit Tools is shareware. Dat wil zeggen dat je het programma een maand gratis kunt gebruiken. Na deze periode wordt om een kleine vergoeding gevraagd. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is EaseUS Partition Master.