Acrylic Wi-Fi Professional downloaden

Eigenlijk gebruikt iedereen tegenwoordig het internet via een WiFi-verbinding. Maar zoals je ongetwijfeld weet, kunnen daar veel problemen mee zijn. De free trial van Acrylic Wi-Fi Professional brengt je draadloze netwerk in kaart en helpt je bij het oplossen van eventuele problemen.

Wat zijn de verschillende functies?

Incidents detection: het programma houdt je constant op de hoogte van de status van je apparaten, zodat eventuele problemen snel en simpel opgelost kunnen worden.

Communications monitoring: De zogenaamde 'traffic viewer' laat je in een oogopslag welke netwerken er in de buurt zijn en wat daarop gebeurd.

Security analysis: Analyse van de beveiliging die in je WiFi-netwerken zit ingebouwd en waar eventuele lekkages zich bevinden. Zo kun je snel de risico's beperken en instellingen op je apparaten aanpassen.

Device inventory: Inventarisatie van welke apparaten er zitten aangesloten op een netwerk.

Fast analysis of situation: De soepele en moderne interface laat je in een oogopslag een compleet verslag zien over je WiFi-beveiliging, signaalsterkte, verschillende kanalen, activiteit en dekkingsgraad.

Coverage and positioning: Je krijgt een speciale kaart te zien, waar met kleuren staat aangegeven waar je signaal het sterkst is.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Memoji.