APKPure downloaden

Met deze gratis APKPure download kun je populaire games die niet op Google Play beschikbaar zijn (in jouw land) toch downloaden!

Wat is APKPure?

APKPure is een alternatieve app-winkel, die je ook wel kunt zien als een goed alternatief van Google Play. Je kunt er tal van Android spellen downloaden, of andere populaire apps die via jouw Google Play account niet beschikbaar zijn. Denk aan toffe games als Cats Empire, Chief Almighty, 8 Ball Pool en Slingshot Smash. Ook komen er steeds nieuwe games beschikbaar, zoals Battle Crush, Honor of Kings en zelfs Assassin’s Creed!

  • Download spellen en andere apps
  • Ideaal als iets niet beschikbaar is via Google Play
  • Installeer landspecifieke apps & oude apps
  • App updates zijn optioneel, niet noodzakelijk
  • Gratis in gebruik

Gratis APKPure download!

Wil je APKPure downloaden, gratis en voor niets? Dat kan! Via desktop kun je direct aan de slag als je het juiste besturingssysteem kiest, en anders kun je ook de gratis APKPure app downloaden. Hiermee krijg je toegang tot het aanbod via mobile.

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis APKPure download via de button.

Hoe werkt APKPure?

APKPure biedt een overzicht van tal van apps die te downloaden zijn, een beetje vergelijkbaar met de Playstore. Het wordt echter als goed alternatief gezien om twee belangrijk redenen. Het eerste voordeel is dat je apps kunt downloaden die normaal gezien niet in jouw land beschikbaar zijn. Het tweede voordeel is dat je oude apps downloadt (of oude versies) die momenteel niet meer verkrijgbaar zijn in Google Play. Je snuffelt rond in de APKPure app en download je je favoriete applicatie!

Wanneer APKPure gebruiken?

Je gebruikt APKPure als je beperkingen ervaart in de Google Play store. Via APKPure kun je namelijk alle open-source Android applicaties downloaden. Verder kun je dus ook oude versies downloaden. Wanneer je Google Play gebruikt dan worden apps uiteindelijk geüpdatet, waardoor je aan de nieuwste versie van een spel vastzit. Maar soms wil je dat nu eenmaal niet! En daar biedt APKPure uitkomst.

Summertime Saga APKPure & andere games!

Een van de populairste games op het platform is Summertime Saga, een spel dat niet via Google Play te downloaden is. Het is een dating-simspel dat zich richt op volwassenen. Je ontmoet verschillende personages, speelt minigames en laat fetisjen de vrije loop. Ook strategiespellen zijn populair op het platform, zoals Longleaf Valley, Coffee Stack en Racing Cars for Kids. Of wat dacht je van Pokémon Masters EX? Via de APKPure kun je zoeken op games of snuffelen door de aanbevelingen, zodat je ook weer nieuwe inspiratie opdoet!

Is APKPure veilig?

APKPure onderneemt verschillende stappen om veilig te zijn. Zo checken ze bijvoorbeeld op bepaalde malware. Toch kan het altijd zo zijn dat je iets binnenhaalt, want de beveiligingsprotocollen zijn zeker niet zo strikt als bijvoorbeeld in Google Play zelf. Wanneer je dus een laatste versie van een game wilt downloaden die wél in de Playstore staat, dan is dat zeker een veilige optie.

Dat heeft onder meer te maken met het feit dat APKPure games geen testproces doorlopen. Daarnaast ontbreken soms beveiligingspatches, omdat het om oude games kan gaan. Zonder app updates is de kans groter dat je door een hacker gepakt wordt. Tot slot zijn er geen leeftijdsbegrenzingen, wat vooral voor ouders minder prettig kan zijn als zij niet willen dat hun kinderen games spelen die niet geschikt zijn volgens de aanbeveling.

Hoe kun je APKPure zo veilig mogelijk gebruiken? Je kunt bijvoorbeeld kijken of de APKPure app ongewijzigd is, dus dat de bestandshandtekening (en SHA-1) hetzelfde zijn als de originele app uit de Play Store. Gebruik daarnaast aan antivirusscanner en verwijder een game app zodra je hem niet meer gebruikt. Je maakt het nog veiliger door een VPN te gebruiken. Verder kun je het beste de laatste versie van de APKPure app gebruiken. De app-winkel update regelmatig om de veiligheid te verbeteren.

Is APKPure legaal?

Veel mensen vragen zich af op APKPure legaal is. Het antwoord is JA! Ze bieden alleen gratis en legale applicaties en ze bieden aan app-eigenaren de mogelijkheid om hun apps te verwijderen of een DMCA (voor digitale auteursrechten) in te dienen.

Probeer de APKPure app download!

Spreekt bovenstaande je aan en wil je graag oude games downloaden, of spellen die in je land niet beschikbaar zijn via Google Play services? Probeer het zelf en kijk wat de app-winkel je te bieden heeft. Gebruik antivirus en speel de leukste spellen. Heb je nog vragen over het platform? Download APKPure en kijk bij de veel gestelde vragen voor extra informatie. Veel plezier met gamen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Fender Play.