Helpling downloaden

Ben je op zoek naar huishoudelijke hulp? Vind effectief een vaste hulp via de Helpling app. Download hem op Downloaden.nl en regel het snel en eenvoudig!

Wat is Helpling app?

Helpling is een app die je helpt om binnen een mum van tijd een vaste huishoudelijke hulp te vinden. Dit doe je aan de hand van het invullen van je postcode. Hebben die oproepen in de supermarkt en de navraag onder kennissen nog niets opgeleverd? Helpling is dé oplossing!

  • Vind een huishoudelijke hulp die bij je past
  • Snel zoeken aan de hand van een postcodecheck
  • Prijs vooraf duidelijk: vanaf €14,75 per uur
  • Profielen vergelijken op basis van beoordelingen
  • Helpling app gratis en vrijblijvend proberen

Gratis Helpling app download

Wil je de Helpling app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je zit nergens aan vast en kunt eerst kijken of je een geschikte huishoudelijke hulp in de buurt vindt. Helpling is ook via desktop beschikbaar. Probeer het zelf. Hoe werkt gratis Helpling downloaden?

Start de download van Helpling via de button en kies het juiste besturingssysteem.

Hoe werkt Helpling app?

De app van Helpling werkt uiterst eenvoudig. Voer je postcode in om huishoudelijke hulp bij jou in de buurt te vinden. Kies de gewenste datum en tijd en bekijk vervolgens de verschillende profielen. Selecteer je favoriet en stuur je verzoek. Je kunt ook meerdere verzoeken sturen en dan komt de eerste hulp die accepteert bij jou schoonmaken.

Hoe vaak huishoudelijke hulp?

Bij de eerste keer gebruiken van Helpling kies je tussen ‘eenmalig’, ‘wekelijks’ of ‘iedere twee weken’. Dat kun je uiteraard later nog aanpassen. Daarnaast is ook het aantal uren schoonmaken vrij te bepalen, vanaf twee uur. Per huishoudelijke hulp zie je de taken staan die hij of zij uitvoert, zoals ook ramen lappen en strijken. Zij kunnen ook aangeven of huisdieren een probleem zijn (bijvoorbeeld in verband met allergie).

Eenvoudig afspraken beheren

Via de app of de Helpling login op de website kun je eenvoudig al je afspraken beheren. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe afspraken maken en je agenda inzien, maar daarnaast kun je eventueel ook afspraken verzetten of annuleren. Er kan immers altijd iets tussen komen. Via de berichtenfunctie kun je direct contact opnemen met de schoonmaker in kwestie. Heb je algemene vragen? Neem dan contact op met de Helpling klantenservice.

Huishoudelijke hulp via Helpling

Voor vragen kun je tevens terecht in de Helpling FAQ. Bijvoorbeeld over de wet en regelgeving (ze bieden een modelcontract van de Rijksoverheid), alsook over Helpling inloggen en het gebruik van het platform. Verzekeringen gaan via Helpling, waardoor schade gedekt is mocht de schoonmaker per ongeluk iets kapot maken (eigen risico tot €350). Jij als ‘werkgever’ dient uiteraard te zorgen voor een veilige werkomgeving.

Eerste afspraak via Helpling

Voor de eerste afspraak wordt aangeraden om thuis aanwezig te zijn, zodat je de schoonmaker wegwijs kunt maken in het huis. Uiteraard kun je eventuele toekomstige afspraken helemaal naar wens inplannen en baseren op persoonlijke voorkeuren. Zo is het mogelijk om de huishoudelijke hulp een reservesleutel te geven. Voor de schoonmaakmiddelen zorg je overigens zelf.

Helpling review

De Helpling ervaringen zijn bovengemiddeld goed, zo blijkt uit Helpling reviews van gebruikers. De app/website krijgt een beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. Vooral in de stad is het populair, het is in meer dan 50 steden beschikbaar. Meer dan 90% van de gebruikers heeft een regelmatige afspraak en in totaal is er al bij meer dan 100.000 huishoudens schoongemaakt.

Het platform staat bekend om transparantie en daarom kun je de persoonlijke profielen van schoonmakers bekijken. Daar zie je ook beoordelingen van andere huishoudens. Ook ontdek je daar het uurtarief. De aangesloten schoonmakers kiezen hun eigen uurtarief en houden daarbij rekening met het minimumloon. Aan jou de keuze welke huishoudelijke hulp qua tarief en profiel het beste bij je past.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Java.