Earth Alerts downloaden

Met Earth Alerts kun je extreem natuurgeweld en andere verschijnselen over de hele wereld in de gaten houden. Wanneer je dit programmaatje hebt gedownload, ben jij altijd op de hoogte van naderende tsunami's, orkanen of stormen en weet je precies waar het epicentrum van een aardbeving is.

Hoe werkt Earth Alerts precies?

Met deze app kun je alles wat er in de wereld, maar ook in je eigen buurt, gebeurd in de gaten houden. In het programma kun je locaties toevoegen die je graag wilt volgen, maar je kunt ook door een lijst scrollen met waarschuwingen van over de hele wereld. Als je zo'n waarschuwing selecteert, krijg je een gedetailleerd rapport te zien over wat er precies aan de hand is. Onderaan het rapport staan verschillende links naar websites die natuurrampen coördineren, zoals het National Hurricane Center in Amerika.

Als je een aantal locaties hebt toegevoegd, is het mogelijk om notificaties te ontvangen als er daar wat aan de hand is. Je kunt deze ontvangen op je computer of smartphone.

Waarom Earth Alerts downloaden?

Earth Alerts is niet het meest mooie programma dat er is, maar het is wel heel interessant. Woon jij of je familie en vrienden in een gebied dat vaak te maken heeft met natuurrampen? Door een blik op de kaart van Earth Alerts te werpen, kun je de ernst van de situatie inschatten. En daarnaast is het gewoon fijn om op de hoogte te zijn van wat er in de wereld gebeurd!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Eneco App.