Wix downloaden

Wil je je eigen website, online winkel of blog maken? Met deze Wix download krijg je toegang tot tal van sjablonen en maak je in no-time je eigen creatie!

Wat is Wix?

Wix is een cloudgebaseerd platform voor website-ontwikkeling waarmee je je eigen website, blog of online shop kunt creëren. Dit met behulp van sjablonen, die je met de Wix-editor nog helemaal naar wens kunt aanpassen. Je kunt Wix gratis downloaden voor het maken van je eigen site. Als je upgrade kun je tevens een domeinnaam registeren en hosten.

  • Wix CMS: gratis website maken
  • Professionele templates en editor
  • Gebruik foto’s, video’s, webformulieren en meer
  • Plug-ins en widgets via Wix App Market
  • Domeinnaamregistratie en hosting

Gratis Wix downloaden

Wil je Wix gratis downloaden? Het werkt erg eenvoudig. Je gebruikt de Wix App (Wix Owner) of maakt een Wix account aan via de website. Daarna kun je direct aan de slag!

Kies het juiste besturingssysteem en start de Wix download via de button.

Voor wie is Wix website maker bedoeld?

Wix website builder is een goede keuze voor iedereen die geen verstand heeft van websites maken, maar toch voor een professioneel resultaat wil gaan! Wix werkt namelijk zo eenvoudig dat je zonder kennis van HTML of technisch programmeren een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke website in elkaar kunt zetten. Dat is interessant voor (hobbymatige) kunstenaars, bloggers, fotografen, (kleine) online winkels, freelancers en bedrijven.

Hoe Wix website maken?

Voor het maken van een Wix website doorloop je verschillende logische stappen om razendsnel tot resultaat te komen.

  1. Kies een template en bewerk deze totdat je helemaal tevreden bent.
  2. Voeg geavanceerde functies toe, alsook widgets, plug-ins, formulieren, winkelmand.
  3. Maak daarna de mobiele weergave in orde (Wix mobiele editor).
  4. Optimaliseer voor zoekmachine met behulp van SEO-tools in Wix.

Wix templates bewerken

Je kiest uit meer dan 800 Wix templates, en je kunt deze ook nog helemaal naar wens aanpassen. Kleuren, blokken, vormen, afwisseling van tekst, video’s en afbeeldingen, noem maar op. Speel zelf met de Wix editor om tot een uniek resultaat te komen.

Website Wix: Artificial Design Intelligence

Heb je geen inspiratie voor de creatie van je website? Wix heeft de leuke ADI-functie in de tool! Door middel van het beantwoorden van een aantal vragen doet de slimme applicatie een suggestie voor het design. Ook dit ontwerp kun je daarna weer personaliseren.

Wix Logo Maker

Met de tool maak je zelfs je eigen logo! De Wix Logo Maker genereert op basis van informatie een passend beeldmerk. Voer daarvoor je merk/bedrijfsnaam in, vertel waar je voor staat, kies tussen ontwerpstijlen, lettertypen en kleuren en laat je nieuwe logo genereren. Pas aan naar wens en download je nieuwe logo.

Is Wix gratis?

Ja! Wix is gratis te gebruiken. Je kunt je gratis bij Wix registreren, je website maken en aanpassen, een boekingssysteem of andere elementen toevoegen, publiceren en live gaan. En dan is het tijd om te groeien. Met een gratis Wix website krijg je een domeinnaam in de vorm van accountnaam.wixwebsite.com/websiteadres, inclusief 500 MB opslag en 1 GB bandbreedte. Optioneel kun je upgraden voor extra opties.

Wix prijzen

Wil je graag een persoonlijke domeinnaam (zonder Wix-branding), meer opslagruimte en bandbreedte, extra video-uren of functies op het gebied van Analytics. Dan kun je vanaf €5,50 per maand upgraden. Dat kan altijd nog op een later moment.

Aan de slag met gratis Wix download!

Je hoeft nu nog niet te beslissen of je voor de betaalde versie van Wix wilt gaan. Experimenteer met de gratis download van Wix en als dat bevalt dan kun je daarna altijd nog je Wix-branding verwijderen en de bandbreedte vergroten. Download Wix gratis en ontdek hoe makkelijk het is om een professionele website te maken!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SugarSync.