RTL Nieuws downloaden

Wil je voortaan direct op de hoogte zijn van al het nieuws in binnen- en buitenland? Updates ontvangen over business, sport en lifestyle? Dan zit je goed met de gratis RTL Nieuws app!

Wat is RTL Nieuws app?

Wie weet kijk je graag het journaal en ben je ook bekend met RTLnieuws.nl. Wat nou als je voortaan áltijd toegang hebt tot het nieuws, waar je ook bent? Lees in de trein, op vakantie en zelfs op het toilet. Je ontvangt de laatste updates over binnen- en buitenland.

  • Betrouwbaar nieuws uit binnenland en buitenland
  • Updates over sport, entertainment, business, lifestyle & tech
  • Realtime nieuws met livestreams en liveblogs
  • Schakel meldingen in over je favoriete topics
  • Bekijk alle nieuwsuitzendingen terug in de app
  • App RTL Nieuws voor iOS en Android: gratis!

RTL Nieuws app downloaden gratis

Zoek je de app download van RTL Nieuws? App store, Play store, nee je hoeft niet te zoeken! Gratis RTL Nieuws app downloaden doe je namelijk razendsnel via Downloaden.nl. Na installatie heb je voortaan alle nieuwtjes binnen handbereik. Hoe werkt RTL Nieuws app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.

Hoe werkt de app voor RTL Nieuws?

De RTL Nieuws applicatie biedt alles wat je van een goede nieuws app mag verwachten. Zo zie je de laatste nieuwsberichten uit binnenland en buitenland op de homepage staan en kun je ook direct bovenin doorklikken naar je favoriete categorie, zoals sport, economie en lifestyle. Via de zoekbalk kun je ook zoeken naar nieuwsberichten.

Meldingen instellen RTL Nieuws

Wil je een bepaald onderwerp tot in de puntjes volgen? Dan hoef je niet steeds de pagina te vernieuwen. Je stelt een zoekwoord/onderwerp in en blijft voortaan via een melding op je smartphone op de hoogte als er een nieuwtje omtrent dit topic is geplaatst. Uiteraard kun je de meldingen ook altijd weer uitzetten.

Ontdek livestreams en liveblogs

Wat erg tof is, is dat je ook liveblogs en livestreams ontdekt in de RTL Nieuws app. Lopende rechtszaken? Je bent als een van de eerste op de hoogte van de uitspraak. Doorbraken op het gebied van gezondheid? Ook daar sta jij op de eerste rij. Snuffel zelf eens door de lopende streams en blogs om te zien wat jij interessant vindt.

EditieNL terugkijken

In de app vind je ook content van EditieNL. Dit zijn topics die de reguliere nieuwsuitzendingen niet halen, maar wel interessant zijn voor iedereen die dieper in het nieuws wil duiken. Toffe artikelen, inspirerende video’s en achtergrondinformatie over tal van onderwerpen, bekijk het zelf.

RTL Nieuws gemist

Als je het nieuws liever in video variant ziet dan kun je terecht bij eerdere nieuwsuitzendingen. Hoef je niet meer voor de buis te gaan zitten en kijk je de afleveringen terug wanneer jou dat uitkomt. Bekijk bijvoorbeeld de RTL nieuwsuitzending van 8.00 uur ’s ochtends of ontdek het journaal van de dag ervoor. Kijken wanneer jij wilt, waar je maar wilt!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Douwe Egberts Koffiemanager.