Douwe Egberts Koffiemanager downloaden

Wie had er ook alweer melk en suiker in de koffie? En wilde één van de collega's niet liever een zoetje? Met de vernieuwde Koffiemanager van Douwe Egberts kun je via de pc regelen wie er de klos is en koffie moet halen.

Hoe werkt het?

Het kleine programma (1,5 MB) werkt via het netwerk, en bij de eerste keer opstarten kun je een koffiegroep aanmaken. Zodra iemand binnen je netwerk het programma ook installeert en zich aanmeldt, krijgt hij de bestaande koffiegroepen te zien en kan hij zich bij een ervan aanmelden. In het programma kun je maximaal vier vaste tijden invoeren waarop koffie wordt gedronken. Alle leden van de koffiegroep krijgen vervolgens op een van die tijdstippen de vraag op hun beeldscherm of ze trek hebben in een drankje.

Naast koffie kun je met het programmaatje van Douwe Egberts ook kiezen voor thee, koud water, espresso, fris of andere dranken. Aardig is dat de Koffiemanager ook bepaalt wie de koffie moet gaan halen. Dat scheelt weer een hoop geruzie. Als een echte manager houdt het programma daarnaast statistieken bij van onder meer het aantal gedronken drankjes per persoon.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Topics NL.