InvestID downloaden

Heb je verschillende beleggingen? Ontdek investID, waarmee je al je beleggingen automatisch op één interactief dashboard kunt managen, inclusief de key financials van de totale portefeuille. De gratis investID download vind je op deze pagina!

Wat is investID?

Met investID krijg je een duidelijk portfolio-overzicht, zodat je altijd volledig in controle blijft over je volledige investeringsportefeuille. Ideaal voor iedere belegger die niet al de eieren in één mandje legt. Investeer jij via verschillende platformen? Maak dan je overzicht compleet met de download van investID.

  • Overzicht van al je investeringen en beleggingen
  • Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden
  • Voortaan geen geknoei meer met ingewikkelde Spreadsheets
  • Uitstekende helpdesk die vooruitstrevend is en nieuwe platformen toevoegt
  • Nederlands concept door ontwikkelaars met meer dan 20 jaar ervaring in financiële markten

investID gratis downloaden

Wil je investID downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Kies het gewenste besturingssysteem en maak je account aan van investID. Dan heb je inzicht in het dashboard en kun je overwegen of het blijven gebruiken van deze tool iets voor jou is. Je hebt na het gratis investID downloaden dus zelf de keuze of je daadwerkelijk aan de slag gaat met data imports.

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Maak een gratis investID account aan (e-mailadres + wachtwoord)

Waarom investID gebruiken?

Veel ondernemers en particulieren vinden het fijn om hun inleg te verspreiden. Zo kun je bijvoorbeeld via DEGIRO EFT’s inkopen en BUX Zero gebruiken om te spelen met handel in aandelen. Wie weet ben je ook nog aangesloten bij een bank voor beleggen en doe je nog wat met crypto. Beleggen is uiteraard risico’s nemen en veel beleggers kiezen er dan ook voor om risico’s te beperken door kansen te spreiden.

Maar door al die investeringen en beleggingen op verschillende plekken, is het niet onwaarschijnlijk dat je op den duur het overzicht verliest. Voor je het weet heb je geen idee meer hoeveel geld je precies waarin hebt gestoken. Ook heb je geen idee hoeveel het waard is, omdat de markt immers continu fluctueert. investID biedt de oplossing: via het dashboard zie je al je beleggingen en de waarde op één plek.

Hoe werkt investID?

Het Nederlandse concept investID werd ontwikkeld door Jeroen van der Beek en Frank van der Linden, een gebalanceerd duo met meer dan 20 jaar professionele ervaring in de financiële markten. Het idee: een platform ontwikkelen waarmee jij altijd volledig in controle bent over je totale investeringsportefeuille.

Na het gratis downloaden van investID en het aanmaken van een account (alleen e-mail en wachtwoord nodig), kun je eenvoudig verbinding maken met je bankaccount. De meeste (Nederlandse) banken worden ondersteund, waaronder ABN AMRO, Rabobank, Bunq, Knab, SNS en Regiobank. Ook handmatig updaten is mogelijk via een ingevulde investID template. Het systeem detecteert alle beleggingen en toont een overzicht van de geïdentificeerde beleggersplatformen.

Wil je ook inzicht in alle relevante financiële statistieken van de portefeuille, bijvoorbeeld het totale rendement? Begrijpelijk! In dit geval selecteer je het pakket dat het beste past bij je investering. Bijvoorbeeld het investID Light pakket voor slechts €0,95 per maand, waarmee je oneindig veel platformen toevoegt en maximaal vier data imports per maand doet. Dit is geschikt voor de kleine portfolio’s tot een maximum bedrag van €10.000. Je kunt ook upgraden naar investID Medium voor onbeperkte data imports en een portfoliogrootte tot €100.000. De grootste beleggers kiezen voor grenzeloosheid met het Heavy abonnement.

Dashboard investID

Via het investID dashboard werkt alles super eenvoudig. Je voegt je beleggingen in aandelen en bij pensioenaanbieders toe, maar ook die in vastgoed, P2P en crypto. Veel platformen zijn al beschikbaar, zoals Bitmymoney, Bitvavo, Lender & Spender, DEGIRO, Meesman, et cetera. Maar mocht een door jou gebruikt platform er niet tussen staan, dan laat het gerust weten aan de helpdesk, die gaan dat dan zo snel mogelijk voor je proberen te regelen.

Uit investID reviews blijkt dat beleggers die hun kansen spreiden en via meerdere platformen actief zijn, zeer tevreden zijn met deze tool. Probeer het als serieuze belegger zelf. Je hoeft niet direct te betalen en kunt eerst even gratis sneak peaken in het dashboard. Dan kun je zelf kijken of het bij je wensen en verwachting aansluit. Een investID account is gratis!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NU.nl app .