Basic Fit app downloaden

Werk jij je regelmatig in het zweet bij sportschool Basic Fit? Dan is deze Basic Fit app download echt iets voor jou! Boordevol handige features en work-out inspiratie!

Wat is Basic Fit app?

De app van Basic Fit is zoals de naam al doet vermoeden een dienst van deze populaire sportschool. Het biedt tal van features die sporten en een gezonde lifestyle voor jou een stuk leuker en gemakkelijker maken. Hierbij kun je denken aan workouts, tips & tricks van coaches, maar ook de lekkerste en gezondste recepten. En er is nog veel meer! Lees verder of download Basic Fit app direct om deze applicatie zelf te ontdekken!

  • Bekijk de lesroosters van Basic Fit
  • Volg virtuele groepslessen, thuis en op ieder niveau
  • Ontdek inspirerende en gezonde gerechten
  • Laat een trainingsschema samenstellen
  • Altijd inzicht in de voortgang en statistieken
  • Chat met een persoonlijke coach
  • Inzicht in je abonnement / wijzigingen doen

Gratis Basic Fit app downloaden

Wil je de Basic Fit app downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op Downloaden.nl. Je logt in met je lidmaatschap gegevens van Basic Fit en kunt direct alle leuke features bekijken. Hoe werkt Basic Fit app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Basic Fit download via de button.

De nieuwe Basic Fit app: hoe werkt het?

Word fit, voel je fit en blijf fit, aldus het statement van de Basic Fit app. Deze applicatie helpt jou bij het creëren van gezonde gewoontes en het volhouden van uitdagingen op het gebied van sporten en lifestyle. We geven je graag een introductie over de Basic Fit app.

Online coach van Basic Fit

Met de Basic Fit app krijg je toegang tot een personal online coach. Deze gecertificeerde trainer helpt je bij het stellen van doelen en het behalen daarvan. Zo ontvang je bijvoorbeeld een op maat gemaakt trainingsschema van 12 weken en kun je alle vragen stellen via de chat. Met aanvullende voedingstips en lifestyle tips ga jij voor resultaat!

Voortgang Basic Fit monitoren

Wanneer jij je uitslooft in de sportschool is het wel zo fijn als je ook resultaat ziet. Om niet zomaar in het wilde weg te sporten, kun je in de Basic Fit app tot in de puntjes de voortgang bijhouden. Check gezondheidsdata, zie welke afstanden je af hebt gelegd, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe je het doet ten opzichte van de week ervoor.

Club- & thuis workouts Basic Fit

Zin in een groepsles? Check het lesrooster razendsnel via de app. Wanneer je liever de deur niet uitgaat dan kun je ook gewoon een thuislesje volgen. In de Basic Fit app ontdek je namelijk tal van workouts voor thuis, dit op ieder niveau. Zo blijf je lekker actief bezig, ook als je maar een half uurtje hebt. Zet een muziekje op en GO!

Heerlijke en gezonde recepten

Bij een gezonde lifestyle hoort ook gezond eten. En na het sporten vergrijp je je liever niet aan een zak chips, want voor je het weet was die workout voor niets. In de Basic Fit app spot je daarom tal van inspirerende gerechten. Die helpen jou bij het naleven van een gezonde levensstijl. Weet je dus even niet wat je vandaag op het menu moet zetten? Check de gerechten en duik de keuken in voor een heerlijke maaltijd.

Profiel in de Basic Fit app

Tot slot kun je ook nog profielaanpassingen doen en je membership inzien. Wil je je Basic Fit abonnement opzeggen, dan doe je dat via de app. Ook wanneer je een Basic Fit sportschool bij jou in de buurt zoekt dan vind je die razendsnel. Je abonnement van Basic Fit upgraden, bijvoorbeeld omdat je ook in het buitenland naar de sportschool wilt? Ook dat doe je

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PDF Architect Free.