Adobe InCopy downloaden

InCopy van Adobe is dé tool om gelijktijdig samen te werken aan het redigeren en stylen van documenten. Zoek je een gratis Adobe InCopy download? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres.

Adobe InCopy voor Windows en Mac

Het programma Adobe InCopy is populair onder copywriters en editors, omdat zij via deze tool teksten kunnen stileren, wijzigingen kunnen bijhouden en kunnen aanbrengen. Het grote voordeel is dat ontwerpers tegelijkertijd ook aan de lay-out kunnen werken in Adobe InDesign. Dit zonder elkaars bijdragen te overschrijden. Kortom, een ideale tool voor effectief teamwork!

  • Teksten stileren, wijzigingen aanbrengen en bijhouden
  • Tegelijk aan documenten werken zonder elkaars bijdragen te overschrijden (lay-out via InDesign, tekst via InCopy).
  • Super eenvoudig om te leren en te gebruiken
  • InCopy voor Mac en Windows, onderdeel van Creative Cloud
  • Ondersteuning voor HiDPI en Retina Display in Windows

Adobe InCopy downloaden gratis

Wil je gratis Adobe InCopy downloaden? We vertellen je hoe je dat heel eenvoudig doet! We hebben namelijk een proefversie van Adobe Creative Cloud voor je klaarstaan. Daarmee kun je 7 dagen InCopy gratis proberen. Dat niet alleen, want je krijgt ook toegang tot andere tools, waaronder Adobe InDesign. Zo haal je het maximale uit de samenwerking tussen verschillende Adobe tools. Na de proefperiode kun je optioneel verlengen vanaf €19,66 per maand. Hoe werkt Adobe InCopy gratis downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de download via de button
  3. Gebruik InCopy en koppel eventueel met InDesign

Hoe werkt Adobe InCopy?

InCopy is eigenlijk een heel simpel programma dat eenvoudig te leren en te gebruiken is. Je kunt er teksten mee redigeren, maar het gaat veel verder dan dat. Verwacht geavanceerde functies die je eenvoudig toepast via het overzichtelijke dashboard. Bekijk hieronder alvast het filmpje over de voordelen van InCopy en de verschillen met InDesign.

Méér dan redigeren

Behalve het eenvoudig aanpassen van teksten kun je ook tot in detail zaken veranderen. Zo heeft InCopy eindnoot-ondersteuning, bijvoorbeeld voor het uitstrekken van voetnoten over meerdere kolommen.

Je maakt gebruik van geavanceerde lettertypefiltering en kunt zelfs gelijksoortige lettertypen zoeken. Verder maak je eenvoudig hyperlinks aan en kun je automatische copyfitting (passend maken van tekst) toepassen. Heb je favoriet bewerkingsgereedschap? Dan kun je die onder zelfgekozen sneltoetsen toevoegen.

Tabellen optimaleren

Tabellen zijn over het algemeen wat lastiger te redigeren, maar niet als het aan InCopy ligt. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig afbeeldingen in tabellen toevoegen en de tabellen verplaatsen via slepen en neerzetten. Ook hierin kun je hyperlinks toevoegen. Tevens kun je randen aanpassen en zelfs kleurstaalmappen creëren.

Opslaan naar de cloud

Maak bestanden beschikbaar op elk willekeurig apparaat. Door ze in de cloud op te slaan weet je in ieder geval zeker dat je ze nooit kwijtraakt. Bovendien zijn ze hierdoor toegankelijk vanaf overal en zijn ze ook eenvoudig beschikbaar voor collega’s (die je toegang verleent). Met InCopy, onderdeel van Adobe Creative Cloud, optimaliseer je je workflow. Probeer het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PIXresizer.