Kruidvat Fotoboek Software downloaden

Niemand werkt nog met een analoge camera. Eigenlijk best jammer, want zo heb je geen tastbare herinneringen voor later. Daarom is het een idee om eens in de zoveel tijd een fotoboek samen te stellen. Zo kun je jaren na dato toch nog eens gezellig bladeren en genieten van herinneringen en fijne momenten. Een handige tool hiervoor is de Kruidvat Fotoboek Software.

Hiermee maak je een prachtig aandenken aan bijvoorbeeld een huwelijk, verre reis of het eerste jaar van je kind.

Wat zijn de opties?

Kiezen: het programma bevat talloze mogelijkheden voor jouw persoonlijke en perfecte fotoboek. Kaft- en papiersoorten en zelfs boeken met een omslag van kunstleer of luxe linnen.
Creëren: Selecteer eenvoudig je mooiste foto’s en verdeel ze over de pagina’s. Je maakt een boek zelf, met wat hulp van de handige pagina-indelingen, óf de ingebouwde assistent maakt een boek voor je. Kies je achtergronden en de basis staat.
Perfectioneer: Eindeloos veel lettertypen, cliparts in alle stijlen en kleuren, foto-effecten en bewerkingsopties; met de fotosoftware maak je eenvoudig een professioneel ogend boek. Hoe meer je er mee werkt, hoe handiger je er in wordt.

Daarnaast is er een uitgebreid fotobewerkingsprogramma in de software verwerkt, waardoor je jouw foto's nog mooier kan maken! Corrigeer bijvoorbeeld rode ogen, of maak je foto zwart-wit. Ook maak je met deze software zelf schitterende achtergronden van je foto’s.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PhoXo.