Kruidvat Fotoboek Software downloaden

Niemand werkt nog met een analoge camera. Eigenlijk best jammer, want zo heb je geen tastbare herinneringen voor later. Daarom is het een idee om eens in de zoveel tijd een fotoboek samen te stellen. Zo kun je jaren na dato toch nog eens gezellig bladeren en genieten van herinneringen en fijne momenten. Een handige tool hiervoor is de Kruidvat Fotoboek Software.

Hiermee maak je een prachtig aandenken aan bijvoorbeeld een huwelijk, verre reis of het eerste jaar van je kind.

Wat zijn de opties?

Kiezen: Het programma bevat talloze mogelijkheden voor jouw persoonlijke en perfecte fotoboek. Kaft- en papiersoorten en zelfs boeken met een omslag van kunstleer of luxe linnen.
Creëren: Selecteer eenvoudig je mooiste foto’s en verdeel ze over de pagina’s. Je maakt een boek zelf, met wat hulp van de handige pagina-indelingen, óf de ingebouwde assistent maakt een boek voor je. Kies je achtergronden en de basis staat.
Perfectioneer: Eindeloos veel lettertypen, cliparts in alle stijlen en kleuren, foto-effecten en bewerkingsopties; met de fotosoftware maak je eenvoudig een professioneel ogend boek. Hoe meer je er mee werkt, hoe handiger je er in wordt.

Daarnaast is er een uitgebreid fotobewerkingsprogramma in de software verwerkt, waardoor je jouw foto's nog mooier kan maken! Corrigeer bijvoorbeeld rode ogen, of maak je foto zwart-wit. Ook maak je met deze software zelf schitterende achtergronden van je foto’s.

Gratis Kruidvat Foto app downloaden

Tijd om aan de slag te gaan? Je kunt de officiële Kruidvat Foto app gratis downloaden via deze pagina om direct te beginnen. Maak een prachtig Kruidvat fotoboek of kies uit een van de andere fotoproducten. Hoe start je?

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Kruidvat Foto app download!

Fotoboek maken en andere fotoproducten

De Kruidvat Fotoboek app was in de basis een tool om jouw prachtige droomboek te ontwerpen, maar tegenwoordig vind je er ook tal van andere fotoproducten. Ontdek het zelf na het installeren van de applicatie. We geven je graag alvast een tipje van de sluier.

  • Maak je eigen fotokalender
  • Foto-afdrukken in tal van formaten
  • Persoonlijk kaartje voor een van je vrienden
  • Wanddecoratie, jouw plaatje op canvas
  • Kerstbal met foto van jouw gezin of huisdier
  • Onderzetters met foto, puzzels, sleutelhangers en nog veel meer!

Start nu met Kruidvat foto’s afdrukken!

Kruidvat foto afdrukken in de winkel? Nee, want met deze handige app regel je het in een handomdraai vanuit thuis, wel zo fijn! Bovendien zie je dan ook meteen de prijzen van de verschillende producten, zodat je in de winkel niet voor verrassingen komt te staan. Ga je voor een prachtig fotoboek, losse foto’s of een van de vele andere mogelijkheden? Download de Kruidvat app en laat je inspireren. Veel plezier tijdens het ontwerpproces en geniet van het prachtige resultaat!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is GIMP.