NewProfilePic downloaden

Maak kennis met NewProfilePic, een van de leukste tools om een gave profielfoto mee te creëren. Kies je favoriete cartoonfilter met deze NewProfilePic download!

Wat is NewProfilePic app?

NewProfilePic app is een gratis mobiele app voor Android en iOS die je helpt om je profielfoto's te bewerken en te verbeteren. Maar niet zomaar bewerken en verbeteren, je gaat namelijk voor de cartoonversie van jezelf! Dat werkt erg eenvoudig. Kies uit tientallen variaties en pas die nog aan door kleuren en scherptes te wijzigen. Je uploadt eerst je eigen foto en maakt daarmee de mooiste creaties!

  • Cartoon profielfoto maken
  • Foto uploaden en bewerken
  • Keuze uit tientallen filters
  • Gratis NewProfilePic app

Gratis NewProfilePic app downloaden

Wil je gratis NewProfilePic downloaden? Goed nieuws, want dat kan via deze pagina. Kies voor de desktop versie of ga voor de app voor iOS of Android, aan jou de keus. Vanuit de applicatie upload je direct je favoriete picture. Hoe werkt NewProfilePic downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de free newProfilePic download via de button.

Hoe werkt NewProfilePic app?

De NewProfilePic app biedt een breed scala aan tools om je profielfoto's aan te passen en te verfraaien. Je kunt bijvoorbeeld je profielfoto's vervagen, kleuren aanpassen, filters toevoegen of verschillende effecten toepassen. De app heeft ook een bibliotheek met professionele foto's die je kunt gebruiken als je geen eigen foto's hebt. Maar leuker is het natuurlijk om je eigen foto aan te passen, steek hem in een nieuw jasje!

In onderstaande video krijg je een goed beeld van de mogelijkheden!

Is NewProfilePic gratis?

Zoals benoemd kun je NewProfilePic app gratis downloaden. Toch blijkt er nog wat verwarring te zijn onder gebruikers. Maar hé, het is écht gratis! Wel is er een upgrade waarmee je toegang krijgt tot extra filters. Bovendien bevat de gratis NewProfilePic best veel reclame, zodat de tool ook echt kosteloos kan blijven. Wil je daarvan af? Dan kun je upgraden naar NewProfilePic Pro / in-app aankopen doen. Noodzakelijk is het niet!

Foto cartoonfilters toepassen!

Kies jij ervoor om je foto eruit te laten zien als een schilderij of opvallende fotokunst? Het is leuk om zelf met de app aan de slag te gaan om te experimenteren met allerlei kunsteffecten. Zo word je zelf omgezet met een cartoonfilter, maar kun je ook de achtergrond aanpassen. Denk aan pop-art effecten, regendruppels en neonfilters, en nog veel meer. Voeg extra pit toe aan je profielfoto en laat jezelf zien op social media.

NewProfilePic Nederlands

De taal van de app is Engels, maar dat is waarschijnlijk voor niemand een probleem, want het wijst zich vanzelf. Nadat je de foto naar wens hebt aangepast, klik je op ‘save’. Nu kun je de foto van NewProfilePic.com op Facebook gebruiken, of delen op Instagram of Twitter. #NewProfilePic, probeer het zelf!

Experimenteer met NewProfilePic app download!

Enthousiast over deze toffe app? Je komt er pas echt achter hoe leuk die is als je het zelf probeert. Klik dus even door op je smartphone of probeer het via desktop en ga er zelf eens mee aan de slag. Upload je leukste selfie of maak een nieuwe pic en zet jezelf om in een creatief cartoon kunstwerk. Have fun!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Cyberlink Media Suite.